Arama sonuçları: *

1. Nquyen

R5 7500F - 4070 Super vs R7 7800X3D - 4070 Ti Super

2.ci olan ömürlük 1.ci olan ise uzun yıllar götürür
  2. Nquyen

Pc Hocası Sistemi veya İtopya

Göz boyama diyelim fiyat arttırmada işe yarıyor 😁
  3. Nquyen

Dostum yukarda ki sisteme yakın demişsin de yakınindan bile geçmiyor 😁 40k uygun fiyat ama indirimden kule tipi yerine sıvı soğutma takarsan 45k ya da satabilirsiniz
  4. Nquyen

0 sistemle aynı fiyata mı satiyorsun kral yoksa daha mı fazla özellik var kasanizda
  5. Nquyen

Kaç para
  6. Nquyen

İncehesap R5 7500F RTX 4070 Ti Süper Sistem Alınır mı?

Zaten 58 bine 4080 superli sistemler indirimde satılıyor
  7. Nquyen

Peşin fiyatına 6 taksit aldım görüşleriniz nedir?

Sistemin gayet iyi render ve oyun için tam ayarında olmuş
  8. Nquyen

Vatan bilgisayardan olan DDR4 olan sistem alınır mı?

Am5 soket 2027 ye kadar çıkacak yeni islemcilerle uyumlu ama Intel de şuan bile eskidi kullanacağıniz soket yani yeni işlemci çıkarsa yükseltme yapamazsınız
  9. Nquyen

Tabii alabilirsin ama soket sorunun olur onda ilerde yükseltme yapmak istersen iyi para harcaman gerekecek ayrıca çok acil değilse aylık 3 4 bin para atabiliyordan kenara biraz daha bekleyip uzun ömürlü pc almanı tavsiye ederim ayrıca ilk attığın sistemi geçen sene almıştım birisine ekran kartı...
  10. Nquyen

7500f hazır sistem yazın Google sitelere girip bakın 27 30k arasında ki olanlara ütopya incihesap gamegaraj filan hepsi olur 1727961420 https://www.gamegaraj.com/urun/dark-5a-rtx-4060/ B650m serisi anakartı var a620 olanı tercih edersen 27600 onun fiyatı da ona da bakabilirsin 1727961485 Ama...
  11. Nquyen

Bu fiyata 4060 olanları var 2 3 bin daha eklersen ti olanları da bulursun ayrıca 7500f şuan ki sistemde ki işlemciye çok fark atıyor hem de soketi yeni yani ilerde 5bine işlemciyi satıp yeni nesile geçersin
  12. Nquyen

Ddr5 7500f sistem almak daha mantıklı
  13. Nquyen

4070Super sistem alınır mı

Aynı işlemci bende var kaliteli hava soğutma iş görür
  14. Nquyen

4070Super sistem alınır mı

Sistem güzel
  15. Nquyen

Çözüldü✓ 7800x3d sistem ,Sizce bu sistem almaya değer mi uzun yıllar

Bunu almada ne alirdan al galax Avrupa ve Asya'da yok satan marka sadece Türkiye de bilinmiyor buda galax markasının umrunda değil yani markaya para verecem diye 4080 parasına 4070ti alacan
  16. Nquyen

Bu paraya bu sistem alınır mı

Hayatta alınmaz işlemci ve ekran kartı çöp
  17. Nquyen

185.350TL - 198.100TL Bütçeli Hazır Sistem Arayanlar İçin 4 Sistem

Yani söz meclisten dışarı o kitle kendini biliyor render sistemlere uzaylı görmüş gibi tepki verip pahalı diyor 🗿 hele o kitleye amd ekran kartıcilar da eklenince cuk diye oturuyor 👌 yukarda kocaman amd sponsor reklamı bile varken Abdullah da render sisteminde 4090 kullanıyor yani kaçarı yok...
  18. Nquyen

185.350TL - 198.100TL Bütçeli Hazır Sistem Arayanlar İçin 4 Sistem

Fantezi değil gayette mantıklı sistemler herkes obez oyuncu değil yazılımla uğraşanlar zaten bu fiyatları rahat veriyor profsa zaten vermek zorunda eline sağlık ama bu sistemler uğraşmak istemeyenlere güzel olmuş lakin benim gibi uğraşmayı seven kişiler costum soğutma ve Corsair 1000d gibi...
  19. Nquyen

Çözüldü✓ 9 ay geçmişi olan RTX 3080ti alınır mı?

Bu fiyat ne la çöpleri bir araya toplamış 38k istiyor 😁 yeni dolandiricilik yöntemi bu herhalde
Top Bottom