Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

2. El Si̇stem Dolandiricisi Buldum

Serbest piyasa istediği fiyata koyar Dolandırıcı değil fahiş fiyata satan satıcı.
  2. OdinSonThoR

Çözüldü✓ Gamegaraj güvenilir mi

Güvenilir
  3. OdinSonThoR

Gamegaraj itopya ya gönderme

Stoğa ve siteye fln laf atıyor. Olay olsun kawga çıksn diye bekliyorlar
  4. OdinSonThoR

aquaris 5t-10 alınır mı?

Alınabilir.
  5. OdinSonThoR

Vesta-10056XTF sistem alınır mi?

Ne alakası var Abdullah abi ile
  6. OdinSonThoR

Inteli sevmem diyorsun Sebep söylemiyorsun Bu ne oluyor peki ?
  7. OdinSonThoR

Evet güzel bir ikili. Msi Mech modelini önermiyorum ama oldu ki aldınız ısınma problemini U.V ile çözeceksiniz
  8. OdinSonThoR

Pahalı. Markacılık yapmaya gerek yok, stok beklemeni öneririm. U.V ile Mech serisi iyi çalışıyor ama gerek yok ben almanızı önermem
  9. OdinSonThoR

Aquarius 5T-10-F-9962 TL

Sistemin monitörsüz fiyatı nedir? SSD hakkında bir bilgi hatırlamıyorum ama çıkartıp A2000 bakılabilir. 10400F birazcık az kalmış gibi düşünüyorum aceleniz yoksa stok bekleyin.
  10. OdinSonThoR

Mantıs 5500 xt sistem alınır mı

Ben önermem. Ekran kartı biracık düşük kalmış en azından 1660 super olsa :) PSU hakkında bir bilgimiz yok.
  11. OdinSonThoR

GTX 1650S Hazır Sistem İyi midir?

SSD si sorunlu. Maks bütçen nedir ? Fiyatı uygun gibi
  12. OdinSonThoR

Bu sistem nasıldır??

Fiyatı iyi. SSD ve PSU hakkında bilgim yok.
  13. OdinSonThoR

Monitörlü i510400f-Rtx2060lı sistem alınır mı?

Monitörsüz fiyat ne kadar? Soğutucu hakkında bilgim yok bilgisi olan yazabilir. Ssd değiştir Pahalı geldi
  14. OdinSonThoR

Gamegaraj kargo süreci ve sağlamlık

Hangi şehirde oturuyorsunuz ? İstanbul içi bana 3 günde geldi, 1-3 arası istanbul içi diğer şehirlere de maks 1 hafta
  15. OdinSonThoR

6170₺ Sistem alınır mı ?

Ssd lerde samsung var kötü markalarda var ama çıkartabilirsin. Ram olarak kaliteli ram satıyorlar crucial ramler iyidir. Anakart olarak ucuzlasın diye biostar kullanıyor ama diğer markalarda geldi. Başka ne kaldı Palit ile inno3d ise eskiden türkiyedelerdi geri döndüler
  16. OdinSonThoR

6170₺ Sistem alınır mı ?

Yani size kalmış ben ne zaman çıkacaklarını bilmiyorum yarın alsanız gidin 10400f alın :)
  17. OdinSonThoR

6170₺ Sistem alınır mı ?

Öneririm, öyle yapmanız çok daha işinize gelir :)
  18. OdinSonThoR

6170₺ Sistem alınır mı ?

Araştırmamış olmanız sizin yanlışınız. Dark Flash ve Aigo markaları yurt dışında olan markalar.
  19. OdinSonThoR

6170₺ Sistem alınır mı ?

A Aquarius 5T-10 sistemine bak bi 10400f yap M2 desteği olan bir h410 bak yada b460 1660 super yap ne kadar tutacak
Top Bottom