Arama sonuçları: *

1. Omeraslan93

Sizce kötümü yoksa iyi mi?

Yorumlara baktımda çoğu kişi almış.İnsan hayret ediyor
  2. Omeraslan93

4060 ve 12400f 23.960TL nasıl sistem?

Bütçen varsa ekle tam bilmiyorum çok ısınan bi işlemci mi. Forumdaki arkadaşlar bilir
  3. Omeraslan93

4060 ve 12400f 23.960TL nasıl sistem?

Kule tipi soğutucu ekledin mi?
  4. Omeraslan93

3 tane sistem var sizce hangisini almalıyım?

Karar senın ama hepsıne alırken kule yada sıvı sogutma eklemek zorundasın ıslemcın ısınır
  5. Omeraslan93

Vatan Bilgisayar hazır sistem

Sistemde sorun çıkınca hepsi aynı. Değişmiyor vatanda ekstra fazla vermiş oluyorsun. Bi sürü şikayet postları görüyoruz. Yinede siz bilirsiniz
  6. Omeraslan93

4060 Tİ 16 gblı hazır sistem, Sizce FP mıdır? alınır mı?

F/p değil bence f/p olsa stok kalmazdı diye düşünüyorum
  7. Omeraslan93

Yalnışlıkla sipariş verdim yardim edin

İtopyadan aynısını ben de yaptım sonra iptal ettim sorun olmuyor.Zaten havaleyi yapmasan bile direkt iptal oluyormus.Sonucta parayı yatırırsan ısleme alınıyor.
  8. Omeraslan93

sadece office ve youtube için laptop önerisi

Lenovo olsun dedik 3klık olduk oda bu yani ekran kartı bile yok
  9. Omeraslan93

Gaming gecesi pahalı mı

gamıng gecesının bır anlamı kalmadı hala ısrarla yapıyor adamlar uc bes ındırımlı olursa ne ala onun dısına kandırmaca
  10. Omeraslan93

RX 6600 Sistem 12000 TL?

Netten baktım sadece işlemci ve ekran kartı şu an 11.579 tutuyor.Baktıklarım yine itopyaydı ve bu fıyatlar ındırımlı hallerı mı? demek ıstedgım ıslemcı 1900 ıtopyada
  11. Omeraslan93

Da V4.5 Windows deneme sürümü

Hangi windows sürümü ile geliyor pro mu home mi?
  12. Omeraslan93

İtopya teknik servis hakkında.

Kanka yine şükret benim kasa bu halde.Tamam sorun upsnin ama itopya iyi kargolasa böyle olmazdı.Ben bu pcyi satmayacağım için dert etmedim.Satsam sırf kasanın bu hali yüzünden fiyat düşecek.Tekrar yollasam bütün parçaları istiyorlar.Kasayı yaptıracağım derken diğer parçalardan olmak istemedim :D
  13. Omeraslan93

Dediğim gibi yüzyüze görüşmek önemli herhalde ben balıkesirdeyim istanbula gitme durumum hiç olmadı.Kargoyla gönderdim pek memnun kalmadım.Hatta kargo kasa hasarlı geldi isterseniz kasanın ezilen yerlerinin fotoğrafını atarım.Burada birilerine iftira olsun yada kötülük olsun diye...
  14. Omeraslan93

Bunu yapan msi mi yoksa aldığın mağaza mı? Ölü pikselsiz ürün vermesi kral hareket
  15. Omeraslan93

Şanslıymışsın en kolay olan parçada çıkmış sorun. Umarım sorunsuz kullanmaya devam edersin.Demek yüz yüze olunca sorun daha hızlı çözülüyor
  16. Omeraslan93

İade isteyemezsen mecbur garantiye yollayacaklar ve hangi parçada sıkıntı var ona göre o parçayı değiştirirler senin için en kötü yanı beklemek olacak. Umarım sorununu beş kuruş almadan çözerler mutlaka bizide bilgilendir bu konuda. Geçmiş olsun.
  17. Omeraslan93

Hem mavi ekran hem siyah ekran. Senin işlemci ve kart stokta yenileriyle değiştirirler o konuda rahat ol ama en az 20 gün bekleyeceksin maalesef. Ama şöyle bişey senin daha 14 gün geçmemiş iade alıyorlarsa iade et yada direkt değişim iste sistemi.
  18. Omeraslan93

Vay be demek yüzyüze gitmek gerekiyor illa başka şehirde olunca takmıyorlarda yaşadığım deneyimi yazdım yukarı :)
  19. Omeraslan93

Kanka uğraştırma olarak şöyle oldu.Ben aldığımda işlemci fiyatı daha düşüktü.Aldığım sistemde Ryzen 5 2600 işlemci vardı.6-7 ay sonra fiyatlar yükseldi ve bunların elinde r5 2600 kalmamış ve eski işlemci olduğu için daha stoğa girmeyecekmiş.Ve itopya işlemci tamir olmuyor denildi size ona yakın...
Top Bottom