Arama sonuçları: *

1. Oneomous

bu monitörlerin vesa desteği var mi?nolur yardım

Bir vga bir hdmi varsa ana monitörünü hdmi bağla sonra gidip dp/vga dönüştücü veya hdmi/vga dönüştürücü al Ama dönüştürücülerin çoğu kalitesiz ve dandik o yüzden en ucuzuna kaçmanı önermem ama 2. ekran olduğunuda düşünürsek çokta önemli değil.
  2. Oneomous

JAHREIN-TITAN/AMD Ryzen 5 5600/ASUS GeForce RTX 3070 DUAL -- 19999TL

Fiyatına göre iyi bir sistem fakat aşırı ucuz değil
  3. Oneomous

Jrokez High Alınır Mı?

ikincisi güzel fakat bu kasanın içinde bulunan güç kaynaklarına güvenemedim o kadar.
  4. Oneomous

Jrokez High Alınır Mı?

ilk attığınız sistem için demiştim.
  5. Oneomous

Jrokez High Alınır Mı?

Bütçe nedir ? i3 önermem düşük seviye işlemci ileride üzer. Yaşandı onaylandı
  6. Oneomous

i5-12400F yanına ekran kartı önerisi

3070 eagle derim
  7. Oneomous

Garanti belgesi sıkıntısı

Çözüm olarak sattığı kişiye bunu sunabilir fakat etkili olmaz zaten mantıklı.
  8. Oneomous

En mantıklısı o gibi
  9. Oneomous

Faturanın üzerinde yazan adresi karalamak sorun olmuyorsa karalayıp verebilirsiniz.
  10. Oneomous

Garanti belgesi derken faturadan bahsediyorum yanlış yazmışım.
  11. Oneomous

Garanti üzerinde yazan adresi felan karaladığınız zaman sorun oluyor mu ? Daha önce garantinin fatura adresine baktığına denk gelmedim.
  12. Oneomous

Sattığı kişinin buna inanması ve güvenmesi pek ihtimal değil gibi tanıdığı değilse. 1605394705 Çözümü garantisiz söylemek olabilir,daha önce 2.el al sat yapmadığım için konuya hakim değilim fakat garantisiz demek sizin başınızı yormaz gibi.Biraz ucuza gider sadece.
  13. Oneomous

İtopya kargo dahil mi

Kapak gelirken yine ödemedin değil mi ?
  14. Oneomous

İtopya kargo dahil mi

Baktım 9tl ücreti varmış Kocaeli de yaşıyorum şöyle mesela ürün arızalı geldi ben gönderirken kargo ücretini felan ben karşılamıyorum değil mi bozuk geleceği tutar sonra 3 kere kargo parası ödemeyelim :D
  15. Oneomous

İtopya kargo dahil mi

Bir zahmet zaten ona lafım yok fakat kaç para olduğunu nasıl öğreneceğim benim için önemli olan o
  16. Oneomous

İtopya kargo dahil mi

Ara miktara nasıl bakabilirim ? 1599323586 https://www.itopya.com/steelseries-rival-3-rgb-optik-gaming-mouse/ bunu alacağım fakat kargo ne kadar tutacak
  17. Oneomous

İtopya kargo dahil mi

Nasıl anlayabilirim ?
  18. Oneomous

İtopya kargo dahil mi

Tüm ürünlerinde mi ?
  19. Oneomous

Stok Sorunu

Çok sıkı takip edersen bence gelir ama resmi olarak gelir gelmez diye açıklama görmedim ben senin yerinde olsam 2 3 hafta beklerim takip ederim gelmezse eğer başka sistem alırdım
  20. Oneomous

Bu devirde bu PC alınır mı?

Bu devir diye bir şey yok değişmeyecek iyiye giden bir vergi sistemi dolar kuru vs yok
Geri