Arama sonuçları: *

1. O

Gamegaraj Yetkilisi!!

Adam konuyu açmamış ki :)
  2. O

Gamegaraj Yetkilisi!!

Boşver takma kafana yapmak için yorum yapmış işte.
  3. O

Gamegaraj Yetkilisi!!

Corsair PSU iç yapısı. Kullanılan malzemeler nerdeyse aynı. Sadece CORSAİR'in PCB'si biraz daha kaliteli.
  4. O

Gamegaraj Yetkilisi!!

Ayrıca Kaynak: https://www.gotheone.com/gaming/aigo-g-t600-psu-full-modular-80-plus-bronze-600w-power-supply-unit
  5. O

Gamegaraj Yetkilisi!!

AIGO PSU ile ilgili bulabildiğim detay. , 1593128545 Ayrıca buda var. Aigo GP Series GP550 550W 80 Plus Bronze Power Supply Specification Power supply size: 160mm * 150mm * 85mm Power standard: ATX 12V Applicable to CPU range: AMD, Intel PFC type: active PFC rated power: 550W Maximum power...
  6. O

INTEL I3 9100F-ASUS DUAL-RX580-O4G-H310M-K R2.0-WD 1TB DİSK-KINGSTON 8GB RAM SİSTEM Mİ YOKSA INTEL 9400F-ASUS DUAL-RX580-O8G-TUF H310M-PLUS GAMING-WD

Bu bütçeye daha iyi PC'ler alınabilir toplanabilir. Bahsetmiş olduğunuz kasalar size yeterlik gelmeyecektir.
  7. O

Toplanmış Kasa Değerlendirmesi

Ekran kartı Modelini buldum Pallit Gtx 2080 Super :) Ama ben olsam bende almazdım. O İşlemci ve Ekran kartını o kasaya koymazdım :)
  8. O

Arkadaşlar monster laptop aldım bios farklı olarak geldi bakabilir midinix windows kuramadım

F7 tuşuna basıp çekermisin. PC açılırken. Boot yapmak için.
  9. O

Amazon'dan PC buldum, sipariş vermeli miyim? Süreç nedir? (Kargo vergi vs.)

Vergiler dahil 10 Bin TL'yi geçer o bilgisayar.
  10. O

Pollux 3ad alinir mı

+ 350 TL fark ile işlemciyi R5 1600 yap.
  11. O

Çözüldü✓ Ali babadan oyun ÇOK ucuza pc almak dolandırıcılıkmı

Bu ikinci İlanda şu kısmı gördüm :) 266.00MHz, 9th Gen Intel Core i9-9900K direk uzaklaş :)
  12. O

@omerisyon Adamlar Ekran kartlarının Bios'u ile oynayıp. Marka olarak 2080 Tİ bile gösterir. Zamanında karşılaşmıştım böyle bir konuyla. Mesela Harici harddisk kutsunun içine USB bellek takıp ağır olsun diye çanak anten vidası silikonluyor. gerisini sen düşün.
  13. O

Bu şey değil mi 500 TL 'ye İphone 11 :)
  14. O

Bu pc yi yorumlarmisiniz?

Biraz daha bekle. Yeni işlemciler vb. Ürünler çıkacak. Bunlar kaybolup gidecekler. Ölü yatırım yapmayın boşuna. Birde şunlara bakın. https://www.itopya.com/cherry-supreme-asus-tuf-gtx-1660-super-oc-6gb-amd-ryzen-5-3500x-16gb-ddr4-480gb-ssd-geforce-espor-pc/...
  15. O

Bu pc yi yorumlarmisiniz?

Attığınız link çalışmıyor. Sayfa bulunmadı hatası veriyor.
Top Bottom