Arama sonuçları: *

1. P

ryzen 5 5600 / rtx4060 sistem 16.500tl

ventus modellerinin diğer ekran kartllarına göre ne kadar ısındığını söylemeye çalışıyorum
  2. P

ryzen 5 5600 / rtx4060 sistem 16.500tl

ben olsam bu kadar para verirken msi ventus modelini asla almam hemen alınır diye yönlendirmeyin bu modeller fazla ısınıyor 1698788169 msi sistem olunca güzel olmuyor en önemli parça ekran kartı ve bu sistemin ekran kartının uzun ömürlü olacağını sanmıyorum
  3. P

TECHNOPAT-FOUR sistem alınır mı

teşekkürler efendim <3
  4. P

soğutucu önerebilir misiniz?
  5. P

https://www.itopya.com/technopat-fouramd-ryzen-5-7500fgigabyte-geforce-rtx-4070-eagle-oc-12gb32gb-ddr5500gb-nvme-m2-ss_h24462#kategori_78 arkadaşlar bu sistemi alacak bir arkadaşım var bu sistemdeki 650w poer supllyın bu işlemciyi güzel şekilde soğutacak olan bir hava soğutucusuna az...
  6. P

max 20 k hazır sistem önerisi

selamlar 20 k bütçemiz var hazır sistem önerebilir misiniz Ekran kartı nvidia amd farketmez 16 gb ram olsun kasası hava alsın gerisi önemli değil teşkkürler
  7. P

4070 Ti Sistem önerisi

Ben de fuma2 soğutucu var o 13400f veya ryzen 5 7600x soğutur mu
  8. P

4070 Ti Sistem önerisi

Ne kadar toplansak toplayalım kasa her zaman kötü kalıyor
  9. P

4070 Ti Sistem önerisi

Zaten DDR 4 olarak konuşmamda aynı ddr5 olacakta ben topladığım zaman sadece kasa yoktu arada 1k fiyat farkı var
  10. P

4070 Ti Sistem önerisi

Ben de çok parça baktım arkadaşlar falan önerdi ama olmuyor 35 k ya çok zor böyle bir sistem için en az 1 tb ssd lazım 2 tb kafi işlemci yüksek olacak o zaman da sogutucuya para yetmiyor işlemciyi düşersen darboğaz olcak
  11. P

4070 Ti Sistem önerisi

Ben de psu dan suphelenmistim
  12. P

Sistemimi kaca satabilirim monitor dahil

8gb yetmiyor ekran kartı vrami hem anakart biraz düşük kaldı televizyonda 4k 60 fps oynayacağım amd ekran kartı ile bide ben zaten rx6800 alacaktım gaming gendeki adam çevirttirdi beni 3070 ti al diye
  13. P

Özelden yazarmisiniz bana
  14. P

https://forum.donanimarsivi.com/konu/sonunda-yeni-sistem-aldik-g-o-mu-h-o-mu.639890/
  15. P

Forumda konu bile açtım hayırlı olsun yazdılar
  16. P

İşte gördüğünüz gibi 2. El piyasasını biliyor sıfır piyasasını biliyor ben 20 bine satarsam 10 dakikada satilir sonra kendisi 30 k ya 35 k ya satar 😀😃😄
  17. P

25 gün geçince sistem 20k nakit kaybediyor mu
  18. P

Neresi 2. El daha 1 ay olmadı tamam öyle diyorsunda 2. El olarak soyle bir topla o zaman benim sistemim daha uzun omurlu
  19. P

Sen git şunun sifirini 25k ya topla o zaman hak vericem
Top Bottom