Arama sonuçları: *

1. Plenks

Hazır sistem hangisi tercih edilir

Hocam bu fiyatlara hiç biri kesinlikle alınmaz hepsi ddr4 ve 37-42 bandına 4060ti koymak nedir. 1729983882 Bütçenizi ve bir sistemden beklentinizin ne olduğunu yazarsanız tavsiye yapabiliriz.
  2. Plenks

Hazır sistem tavsiye

Hocam 34k ya 7700xt almak yerine 35-36k ya 4070li sistem alın derim.
  3. Plenks

İnce hesap ve gaming gen tr sitesi güvenilir mi ?

Güvenilirdir hocam iki sitede. İki sitedende alışveriş yaptım, müşteri hizmetlerinden memnun kaldım. Kolay kolay bir sorun çıkmaz.
  4. Plenks

Orta Seviye PC Toplama

Gern geschehen
  5. Plenks

Orta Seviye PC Toplama

Eğer bütçe varsa 7600x yapıp ilk sistemi alın derim hocam.
  6. Plenks

Orta Seviye PC Toplama

7600'de mi 7600x'de mi hocam.
  7. Plenks

Orta Seviye PC Toplama

Anladım hocam. Ben olsam ilk sistemi alırdım. İşlemciyi özelleştirip 7600 veya 7600x yaparsanız ne kadar fiyat farkı oynuyor?
  8. Plenks

Orta Seviye PC Toplama

Hocam yurtdışında ki fiyatlarla ilgili bir bilgim yok ancak türk lirasına vurduğunuzda bu sistemler türkiyede 700-800€. Ki yurtdışında daha ucuz olması gerekir diye tahmin ediyorum.
  9. Plenks

Orta Seviye PC Toplama

Hocam attığınız sistemlerin fiyatları nedir?
  10. Plenks

Sistemi biraz kendim değiştirdim sizce nasıl

300-400 olacak hocam yanlış yazmışım.
  11. Plenks

O da doğru hocam'da sistem onu bunu değiştire değiştire 26k oldu
  12. Plenks

Hocam valorant ve lol için oc ye çok gerek yok sanki birde kasanın stok hali enermax farkındaysanız.
  13. Plenks

Hocam bu model hakkında aşırı bilgim yok ama pc hocası öneriyorsa sıkıntı çıkartmaz bu şekilde alabilirsiniz sistemi. 1729604810 Hocam konuda sohbet etmek yerine arkadaşa yardımcı olursanız daha mantıklı olur sanki.
  14. Plenks

Son fiyat ve özelleştirmeleri atabilir misiniz hocam.
  15. Plenks

Hocam soğutucu için bütceniz varsa 5600x de alabilirsiniz ancak 1600tl farka değecek bir performans olmaz.
  16. Plenks

İşlemciyi 5600 yapın hocam.
  17. Plenks

Hocam 5600x 1600tl oynuyormuş. O kadar fark vermeye gerek yok 5600 yapıp attığınız ss'deki gibi alabilirsiniz şimdiden hayırlı olsun.
  18. Plenks

Arkadaşlarla aynı fikirdeyiz zaten ama kendileri garip biraz fazla uzatmaya gerek duymadım. Herkes kafasına göre yazmış bir şeyler.
  19. Plenks

Hocam 5600 veya 5600x ile bu şekilde alın sıkıntı çıkarmaz 5600x'de fiyat farkına bakmadım ben.
  20. Plenks

Hocam burada arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyoruz bilmişlik taslamanın bir luzumu yok. Darboğaz hemen hemen her sistemde az veya çok olur bende zaten almayın etmeyin demiyorum. 5600 4060 8gb kombinasyonundaki darboğaz olur ancak sorun teşkil etmez dedim dikkat ettiyseniz.
Top Bottom