Arama sonuçları: *

1. PurpleWebb

Gaming Gen Hazır Sistem

RAM ve SSD upgradeleri için acele etmenize gerek yok. Kaldı ki ram tarafında önerdiğim sistemlerle sizin belirttiğiniz sistem arasında bariz fark yok. Başlangıçta siz elinizdeki para ile en iyi hangisi ise onu alıp, ilerleyen vakitte elinize bütçe geçtikçe gerekli upgradeleri yaparsınız. Kaldı...
  2. PurpleWebb

Gaming Gen Hazır Sistem

Sizin belirttiğiniz sistem daha da pahalı ama. Paranıza yazık.
  3. PurpleWebb

Gaming Gen Hazır Sistem

8GB 4060 bir sisteme bu kadar para vermek biraz absürt gibi. Daha iyi sistemler bulunabilir bu bütçelere. Biraz bakınıp öneri yapacağım. 1705058936...
  4. PurpleWebb

Maksimum 29000 TL ye hazır sistem önerisi

7700XT kullanıyorum şu anlık bir sorun yok memnunum çatır çatır 1440p de oyunlarda akıyorum. :) 7000 serisinde AMD bayağı kendini geliştirmiş diyebilirim.
  5. PurpleWebb

pc iyi mi? daha iyisi gelirmi

Vatandan beklenmeyecek bir F/P sistem. Tabii hemen stogu bitmis jkhkjdskalj
  6. PurpleWebb

Çözüldü✓ 4060ti lı hazır sistem

CS Valo Fivem gibi multi oyunlar oynuyorsanız direk 5600 işlemcili sistem derim. Özellikle bahsettiğiniz oyunlarda L3 Önbelleği sayesinde 5600 işlemcili sistem daha avantajlı. Çünkü oynamak istediğiniz oyunlar işlemci ağırlıklı oyunlar ve burada da L3 Önbellek devreye giriyor. L3 Önbellek ne...
  7. PurpleWebb

4070 mi 7800xt mi alınır?

Saf kas gücü ve VRAM avantajı olarak 7800XT biraz daha önde. Yazılım, teknoloji ve stabil driver gibi konularda ise Nvidia önde. Hangisi bütçene daha uygunsa onu tercih edebilirsin. İkisi de üzmez.
  8. PurpleWebb

qp bilgisayar sistemim kaç günde gelir

Çalışma sistemlerini bilemem. :)
  9. PurpleWebb

qp bilgisayar sistemim kaç günde gelir

Yoğunluk durumlarına bağlı olarak 1 hafta içinde kargoya verirler diye düşünüyorum.
  10. PurpleWebb

Çözüldü✓ 20K Milli Sistemimiz

Eskisi gibi saf guce bakmiyor insanlar artik, gunumuzde ve sonraki donemlerde karsilastirmalar cogunlukla DLSS vs FSR uzerinden gidicek oyun tarafinda. :)
  11. PurpleWebb

Yeni alınan sistemde hangi testler yapılmalı?

Benchmark zaten "kalite testi" veya "stres testi" anlamina geliyor ve evet Prime 95 bir benchmark testi programidir.
  12. PurpleWebb

Yeni alınan sistemde hangi testler yapılmalı?

-Furmark testi -Benchmark testi (HWMonitör, OCCT veya Prime 95 önerebilirim.) -Memtest (RAM lerin sorunlu olup olmadığına ilişkin test) Bu 3 ünü muhakkak yapın derim.
  13. PurpleWebb

Çözüldü✓ Vok Friday Sistemin Psu Kutusu ve kablosu yok

sevindim hocam hayirli olsun sisteminiz :)
  14. PurpleWebb

Çözüldü✓ Vok Friday Sistemin Psu Kutusu ve kablosu yok

Bende bir keresinde Teknobiyotikten sistem aldigimda guc kablosunu gondermemislerdi, arayip istedim gonderdiler, ama sizinki baska level hocam. Islemci fanini unutmak nedir yahu kdkdkd neyse gecmis olsun umarim hatalarini telafi ederler.
  15. PurpleWebb

Bu Sistemi almalıyım 4070li Sistem İÇERİ 45.725,37TL

İleride render alma veya programlama tarzı bir iş yapmak isterse 980 Pro hayatını kurtarır. Ondan dedim. :)
  16. PurpleWebb

Yetiyorsa bütçe hayırlı olsun derim. Gayet güzel ve ileriye dönük bir sistem. :) 1701689609 Alabiliyorsa 980 Pro alsın daha iyi. Alamıyorsa dediğin gibi düşürebilir.
  17. PurpleWebb

Hocam önerdiğim sistemi dediğim şekilde upgrade edip alırsanız, 2K çözünürlükte sizi uzun süre götürecektir üstüne 2K para cebinizde kalacaktır. Ayrıca AMD en az 5 sene aynı sokete işlemci desteği verecek, bu da demek oluyor ki ihtiyaç halinde ileride işlemci upgrade etmek istediğinde...
  18. PurpleWebb

Hocam yapmayın bu fiyata 5600 işlemcili DDR4 sistem alınır mı gözünüzü seveyim. 7500F 4070 kombinasyonlu DDR5 sistem alınır bu paraya. Hemde geleceğe dönük sistem olmuş olur. GAMING-DUAL4070 / AMD Ryzen 5 7500F / ASUS Dual GeForce RTX 4070 OC 12GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming...
  19. PurpleWebb

BEYLER SİSTEM ALINIR MI UP

Kendi tercihi. Sizin attığınız sistemde güzel. Belki Nvidia almak ister diye önerdim. Ama söz konusu başlıktaki sistemden daha iyi olduğu bir gerçek. Başlıktaki sistemden daha güzelleri bulunabiliyor, sonuç bu. Hatta kendisine kalırsa, donanım kanallarının kampanyalı sistemlerini bekleyip...
  20. PurpleWebb

BEYLER SİSTEM ALINIR MI UP

Hatta bak buldum bile bir tane. M2 SSD yi 1TB yap yapıştır. Bir de güzel bir hava soğutma aldın mı mis gibi. Hem parçaları bilindik marka ve kaliteli, hemde daha uygun ve daha iyi. :) MURAT GAMSIZ-MG1 / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB WHITE / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD...
Top Bottom