Arama sonuçları: *

1. Quill

Maks 40k bütçe ile hazır sistem önerisi

Evet soğutucu uyumlu. Palit ekran kartı sıkıntı cikarirmi acaba
  2. Quill

Bahsettiginiz özelliklerde hazır sistem varda atabilirmisiniz butcemi ne kadar aşar bakiyim. 120mm sivi sogutucum var.
  3. Quill

Güncel oyunları
  4. Quill

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4070-super-12gb-a620m-e-500gb-ssd-16gb-ram.html Sistem önerilerine açığım. Bütçem en fazla 40k.
  5. Quill

İTOPYA İNDİRİM SİSTEMİ ALINIR MI

Bunu al işlemciyide 5600 yapabilirsin bütçen yeterse anakartıda yükselt yada indirim bekle
  6. Quill

Yeni alınmış sistemde performans sıkıntıları

inno3d güzel kart bu arada bende 3060ti x3 ichill var çoğu karttan daha soğuk çalışıyor.
  7. Quill

TRENDYOL'DAN OFİS BİLGİSAYARI ALACAĞIM

Neden trendyol?
  8. Quill

Teşhir bilgisayar alınır mı ?

Gamegaraj deluxe ama stok kalmadı parçalar imzam da
  9. Quill

Teşhir bilgisayar alınır mı ?

10500 e rtx3060 lı pc aldım lol.
  10. Quill

Vok imperial özelleştirmeler ile alınır mı??

Aynen öyle oldu keşke zamanında alsaydım. 3050 ler çıkarsa fiyatlar düşer belki
  11. Quill

Vok imperial özelleştirmeler ile alınır mı??

Stoklar bitti ya pc kalmadı piyasada.
  12. Quill

Deluxe 5T-10 Alınır mı?

Teşekkürler. Bu bilgisayarın taksiti bitince 2k monitör almayı düşünüyorum o zamana kadar da okul olacağı için sabah akşam oyun oynamayacağım. Kyk parası buna yetiyor :( Psu yu da forumda araştırdım ortalama yorumları var.
  13. Quill

Deluxe 5T-10 Alınır mı?

Monitörü 12 ay sonra alabilirim ne kadar fps düşer ? Oynanmayacak kadar olur mu?
  14. Quill

Deluxe 5T-10 Alınır mı?

Anladım belirttiğim bütçede z serisi anakart biraz zor gibi psu da ileride değiştirebilirim. 1080p monitörüm var 2k bütçemi çok aşıyor maalesef. 9700 tl ye göre alınabilir mi? 1609168825 1080p de kullanılırsa ne gibi sorunlar olur?
  15. Quill

Deluxe 5T-10 Alınır mı?

Merhaba sadece hazır sistem alabiliyorum bu sistem alınır mı? Bütçem incehesap ve gamegaraj da 10k onun harici sitelerde 8700tl dir.(Sebep çoklu kart ile ödeme) Ssd yi çıkardım ayrı bir siteden alacağım çünkü bu sistemdeki ssd ler hoşuma gitmedi.
  16. Quill

İtopya Hızlı Gönderim Seçeneği

Merhaba, demonte gönderim seçersem test yapmayacakları için sıkıntı çıkarsa kabul ederler mi? Düzgün bir şekilde montaj yapabilirim ama kendileri yaptığında ek güvence oluyorsa beklerim.
  17. Quill

8500-9000 Bütçe ile alınabilecek en iyi hazır sistem

Merhabalar hazır sistem olması önemli. Önerilerinizi bekliyorum. Daha fazlasına çıkamam.
  18. Quill

2 tane Ryzen 5 3500X + RTX 2060'li sistemden hangisi daha iyi?

Game power değil dark mış. Qp sitesini beğendim sistemi alacağımız sırada özelleştirme kısmına isteğe özel parça ekleyebiliyorlarmış.
  19. Quill

Teşekkürler. Gamepower tercih etmiyorum. Qp adlı sitedeki sistem güzelmiş değerlendireceğim.
  20. Quill

Teşekkürler bende onu alma düşüncesindeyim fakat asus dual 2060 a ısınma sorunu var diyorlar. Bilginiz var mı?
Top Bottom