Arama sonuçları: *

1. R

monster abra A5 vs lenovo ideapad gaming 3 ?

Hocam çok soru sordum affınıza sığınıyorum Garantisi hakkında bilgi verilmemiş ürün amazon tr tarafından gönderiliyor garantisi yok mudur sizce
  2. R

hocam ben de msi'yı almayı düşünüyorum ek soğutma önerir misiniz peki gerek var mıdır msi soğutmada genellikle iyi diyorlar
  3. R

Hocam ben bu akşam alabilirim msi yi ama monsterda özellik olarak iyi geliyor bende kararsız kaldım
  4. R

Hocam gönderen amazon tr güvenilir yani ama yinede dediğiniz gibi 13k filanken diğer yerlerde burda 10k olması şaşırtıyor 1636991784 Hocam ayrıca bu msi ürünün garantisi hakkında bir bilgi yazmıyor ben göremedim
  5. R

Bende aynı durumu yaşıyorum ne bir yorum ne bir değerlendirme var ürün hakkında
  6. R

Hocam msi bravo nasıl dün onu alacaktım ama ürün hakkında hiç yorum veya değerlendirme göremedim sadece amazonun satması da biraz kuşkulandırdı beni
  7. R

Max p max perfonmace yani gücü kısılmamış anlamına geliyor daha iyi
  8. R

https://www.amazon.com.tr/dp/B09JZ4SBZ4/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_TQ0XD0QSWS32FT4SNVAF?_encoding=UTF8&psc=1 Bunada bakın 1636989250 Hocam bu 022XTR özellikleri aynı ama modeli farklı
  9. R

https://www.amazon.com.tr/dp/B09HMHC843/ref=cm_sw_r_apan_glt_i_dl_EFW6268CH2MBA5F8MBRA?_encoding=UTF8&psc=1 1636989181 Hocam iyi ama bu ekran kartı ney max q mu max p mi buda önemli
  10. R

Yok hocam iade değil bu msi Bravo olan başka kimse satmıyor sadece amazon ve ürün hakkında hiç yorum yok
  11. R

Msi bravo hakkında
  12. R

Hocam internette bunun hakkında hiç yorum yok sadece amazon satıyor bir sorun olur mu
  13. R

Monster bilgisayar 9k

Laptop önerisinden çok daha yardımcı oldun çok teşekkür ederim
  14. R

Monster bilgisayar 9k

Peki 8 - 9.3k arası hangi bilgisayarı önerebilirsiniz
  15. R

Monster bilgisayar 9k

Arkadaşlar şu bilgisayar nasıl https://ty.gl/0wqua92uj7
  16. R

Pc önerisi 8 ile 9.3k arası

8 ile 9.3k arası pc önerir misiniz? Yardımlarınızı bekliyorum
  17. R

Hp bilgisayar tavsiyesi

Bu konularda çok bilgili değilim ama mobil perfonmans derken neyi kastediyorsunuz ve Bu fiyat aralığında 7k ile 9k sadece 1650 1650 ti ve rtx 3050 var 3050 diğerlerinden daha iyi sanırım
  18. R

Hp bilgisayar tavsiyesi

Arkadaşlar selam şu bilgisayara ne dersiniz ya da bunu almada şunu al diyeceğiniz başka bir pc var mı yardımcı olurmusunuz
  19. R

Monster abra A5 17.1 bilgisayar alınır mı

Stokta yok stoka gelirse alıcam teşekkür ederim cevap verdiğin için
Top Bottom