Arama sonuçları: *

1. Rabiotta

RTX 2060 SİSTEM KAÇ TL EDER

aralık ayı gıbı 11.250ye sattım hocam buna benzer sistemi işlemci 11400f di 512gb m2 vardı ve kule tipi soğutucusu vardı ona göre fıyatını belirle bence
  2. Rabiotta

Incehesap daki glamor 4070 sistem nasildir

gözümün onunde 47k oldu
  3. Rabiotta

Beyler Ultima 3060 mı Monza 3060 mı Hangi Sistem Daha Mantıklı?

pahalı bu sıstem bu arada alınmaz bence
  4. Rabiotta

Sipariş ettiğim Bilgisayar alınır mı??

1Ksı fazla bence ama yine alınabilir
  5. Rabiotta

Rx 580 8gb ve i3 10100f hazır sistem nasıldır?

Bu fiyatlara 3050-2060 sistemler var onları takip et daha güncel sistem olur bu ne böyle 350-500w psu yazmış ssd dediğin sata m2 değil kazık bildiğin
  6. Rabiotta

GAMETALK02 SİSTEM HO/GO?

oyun oynıcaksan render yapmıcaksan iyi düz orta seviye oyuncu bilgisayarı hayırlı olsun
  7. Rabiotta

Haqqus Gaming gen sistem

Bu fıyata daha iyisi yok gibi parçalar kaliteli görünüyor
  8. Rabiotta

Donanım arşivi yeni f/p sistemi beklemem doğru olur mu?

hocam yeni gelen kart bence intel ekran kartlı olucak emın olmadıgım için bişey diyemiyorum yine ama attıgınız sistem gayet guzel bence alınır kesinlikle
  9. Rabiotta

Şok abarttı ! RTX 6600 ekran kartlı sistem

şok ezeli rekabeti ebedi dostluğa dönüştürmüş ben şok
  10. Rabiotta

RTX 3060 Sistem mi Yoksa RX 6700 XT Sistem mi?

https://www.gaming.gen.tr/urun/206399/ultima-6700xt-amd-ryzen-5-5600x-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bunu gördüm aklında varsa buda bi seçenek olabılır
  11. Rabiotta

RTX 3060 Sistem mi Yoksa RX 6700 XT Sistem mi?

6700 xt daha güçlü kart tabi 2k için ama nvidia beni daha çok çekiyor yazılımı sorunsuz
  12. Rabiotta

Acil destek bios ile ilgili

Hocam bios güncelleme yapmadan masaüstü açılıyorsa sonra yapın sıkıntı olmaz en fazla performansınız düşük olur ama bios güncellemeden masaüstü açılmaması lazım
  13. Rabiotta

Çözüldü✓ Gencergaming sistem ne zaman kargolanır?

yollarlar hepsinin kutusunu ekran kartını da demonte yollarlar siz takarsınız
  14. Rabiotta

Çözüldü✓ Gencergaming sistem ne zaman kargolanır?

biosu da sen güncellersin windowsuda sen kurarsın yapmıyorlar onu elinde hazır bılgısayar varsa usbyle kolayca yaparsın
  15. Rabiotta

Rx 6600 xt ekran kartlı sistem nasıldır ?

pc toplayan adam youtube kanalındaki son videoya bak güzel bir sistem inceliyor gönlüm 3060da kalıcak diyosan 14.5a da bu sıstem var https://www.gamegaraj.com/urun/leo-5t12-pcustadi/
  16. Rabiotta

Trendyol Zeiron PC Alınır mı ?

alınmaz sakın bakma böyle sistemlere
  17. Rabiotta

itopya BBL-HERO hazır sistem alınır mı

hazır sıstemler cıkıyo yavaş yavaş alma bunu aynı fıyata kat kat iyisini alırsın
  18. Rabiotta

Bu sistem alınır mı ne dersiniz öneriniz var mı bekliyim mi

bu sistemin pc toplayan adam diye bi youtuber testini yaptı girip merak ettiklerine bakabilirsin parçalar çok güzel seçilmiş piyasanın altında satılan bir fiyat
  19. Rabiotta

18 bütçe rtx 3050 mi rtx 3060 mı

3060 ti gelir o bütçeye sanki
Geri