Arama sonuçları: *

1. RevuL

Rtx 3060 sistem alınır mı

Ben de merak ettim yeni konu açacaktım benzeri varmış gördüm açmadım. Sizce işlemci 5600x Ram vengance 3600mhz olan PSU 650w Anakart B550M S2H Yaparsak 14k oluyor Yanına da sonradan bi sıvı soğutma önerirseniz alınır mı?
  2. RevuL

Bu full sistem alınır mıdır acaba?

Siz bilirsiniz kardeş ben iade alan bir yerden almıştım test ettim ve sorun yaşamadım. İncelemeler her zaman %100 doğru olmuyor insanın öz benliği ile kararı da mühim yine de son karar sizin. İyi forumlar.
  3. RevuL

Mikrofon kötü mü? Arkadan ses mi veriyor? Valla bu dediklerinizi yaşamadım siz nerden anladınız inceleme videosu falan mı yoksa alıp test mi ettiniz merak ettim?
  4. RevuL

Calypso modelinde hiçbir sorun yok Abdullah hoca da bizzat kendisi önermişti ben de kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Aynen dostum sorunu yok alınır. Şurada daha ucuz yine de sen bilirsin...
  5. RevuL

Turbox karşıtlığı saçmalığı!

Bütçeye bakılırsa öyle 😅
  6. RevuL

Tekno-Gamer Akıl Almaz Fiyat Artışı

8499₺ idi ilk çıktığında😅 Allah sonumuzu hayretsin.
  7. RevuL

teknobiyotik p2 alınır mı

Aynen çok uzak değilim zaten memleket Diyarbakır,oraya da uğruyorum arada.
  8. RevuL

Canınız sağ olsun başka zaman artık gelirseniz. İyi forumlar 👋🏻
  9. RevuL

Artuklu ben de buyurun bir gün çay kahve ısmarlayayım(isterseniz tabi) donanım bilgilerimizi paylaşalım şu sıralar PC almayı düşünüyorum belki yardımınız dokunur.
  10. RevuL

Bence ikisini de almasın biraz daha beklesin 3060 + 3600 derken darboğaz olmaması için 2k oynaması gerek üstüne 2k monitör gerek falan bilemedim yani alıp değiştirecek ise işlemciyi okey ama o da benim gibi tek seferlik alıp değiştirmekle uğraşmayacak ise biraz daha sabretmesini tavsiye ederim...
  11. RevuL

Darboğaz yapmaz mı bu ?(2k oynamayacak ise)
Top Bottom