Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

Pckolik İletişimsizlik ve Teslimat Sorunu

Yok hocam iptal istedim ettiler sağ olsunlar, param da kartıma iade edildi. Ama teknoloji ürünleri satan bir websitesinin de bir iptal seçeneğine sahip olmaması trajikomik...
  2. Ricciardo

Pckolik İletişimsizlik ve Teslimat Sorunu

Geçen bir iptal için 1 saat sırada bekledim. Sıram 4-3-2 diye inip bidaha 4 oluyordu 😂 Bir saat dolunca hattan düştüm tekrar arayıp 15 dk daha bekledim yine açmadılar. Hem mail attım hem instadan yazdım, daha sonra iki yerden de dönüş sağladılar. İletişimi biraz sıkıntılı bir mağaza benim...
  3. Ricciardo

DA V6 Sistem Sıcaklıklar İyi Mi?

Sistem için de yorum için de teşekkür ederim 👊
  4. Ricciardo

Cpu bi tık fazla gelmişti. Teşekkürler. Dediğim gibi cpu yu pek bilemedim, teşekkürler.
  5. Ricciardo

Arkadaşlar kuzenim benim için istanbulda mağazadan da v6 aldı, haftasonu bir aksilik olmazsa buraya getirecek. Teşekkürler @Abdullah Hacıgül <3 Bir sorun varsa istanbulda hızlıca servis işini halledecek, buradan birdaha gelip gitmesi sıkıntı. Aşağıda bıraktığım testler sağlıklı mı arkadaşlar...
  6. Ricciardo

Monitor iadesini kabul etmiyorlar

Aga bu ne agaa :D
  7. Ricciardo

Vatan Bilgisayar 2060 Sistem 8.999tl (OEM)

Denk gelemedim dostum, modlar silebilir açıldıysa. 1664529214 @Mehmet Yılmaz , silebilirsin. Kb görmemişim.
  8. Ricciardo

Vatan Bilgisayar 2060 Sistem 8.999tl (OEM)

Arkadaşlar linki bırakıyorum, bana fiyatı iyi geldi. Kendim almak isterdim ama şartlar elverişli değil, belki sizin işinize yarar. Stoklar sınırlı. Fiyatlara hakim arkadaşlar da fiyatına yorum yapabilir...
  9. Ricciardo

Apu sistemmi yoksa xbox series s mi

Pc almak biraz daha genel kullanıma hizmet eder, konsol ise daha özel bir amaca (fiyatına göre) daha iyi hizmet eder. Bi sistemin olmadığına göre ben olsam pc alırdım. Sadece oyun oynarım ve xbox'ın sunduğu oyunlar bana yeter, diğer oyunlarda gözüm kalmaz diyorsan series s benzer fiyatlı bir...
  10. Ricciardo

Turbox karşıtlığı saçmalığı!

Güldük eğlendik, teşekkür ederiz bir gereksiz konu daha açılmasa forumca ne yapardık acaba...
  11. Ricciardo

Pollux 3APU Alınır mı?

Haklısınız ancak ben de bir bakış açısı sunayım. Öncelikle bir tık da olsa r3 3100, r5 3400g den (cpu olarak tabii ki) güçlüdür. Atıyorum 3400g 1660'a kadar besleyecekse belki de 3100 1660S e kadar besleyecek. https://www.cpu-monkey.com/tr/cpu-amd_ryzen_5_3400g-953...
  12. Ricciardo

Pollux 3APU Alınır mı?

Özelleştirmelerle pollux 3ad benzer fiyata geliyor, rx550 ile. 1618951031 Ben olsam bunu tercih ederdim. İstediğin şekilde başka özelleştirmeler de yapabilirsin.
  13. Ricciardo

GameGaraj Pollux 3APU alınır mı ?

Haklısın hz ya bi anlık kafa karışıklığı 😅 düzelttim. İşinize karışmak gibi olmasın ama monitörün gösterdiği 60hz de olsa kasa daha yüksek fps işlerse inputlarınızı da daha iyi zamanlı işler diye biliyorum. Sizin bileceğiniz şey ama ben olsam rekabetçi oyunlarda en az 144fps e sabitlerdim.
  14. Ricciardo

GameGaraj Pollux 3APU alınır mı ?

Hocam monitör mü 60hz?
  15. Ricciardo

Bu fiyat gerçek mi ?

Kötü iyi kalır, uzak durun uzak tutun.
  16. Ricciardo

Teknobiyotik 'Sözde' Fırsat Sistemi (RTX 2060) 10500 TL

Afedersiniz ama videosunu izlediğimiz at hırsızı benzeri kimseden de alışveriş yapmasın kimse zahmet olmazsa...
  17. Ricciardo

İzoly niye böyle kötü durumda?

Piyasada kalan eski donanımları bilgisiz kişilere yüksek fiyatlardan satıyorlar. Adam atıyorum diyor ki i5 pc, i5 fena değil diye bilen kişi de alıyor ama demiyor ki şuan 11. nesiller piyasaya çıkıyor bu i5 3. nesil... GTX gücü diyor, GTX 1050 satıyor, bugün 1050ti dahi sıfır almak isteyeceğiniz...
  18. Ricciardo

İnternet kafe bilgisayarı buldum 3500tl ye alınır mı?

1050ti dahi bugün güçsüz, bence 1050 almamak daha doğru olur. Satıyorsa daha iyi sistemlerini sorabilirsin, 1050 ilerde hemen değişim isteyecek hatta sistemin tamamı böyle. Şuanda bile geri kalmış sistemi yıllarca kullanmaya razıysan al, değilsen alma çünkü parana yazık edersin.
  19. Ricciardo

İtopyayadaki sistem vs İnce Hesaptaki sistem.

10400f bir tık önde ama h410 anakartlar 11. nesil işlemci desteklemeyecekler. Ben olsam herhalde R5 3500 kullananı tercih ederdim, yükseltilebilirlik açısından.
  20. Ricciardo

f/p ürünü arıyorum yorumlarda cezbedici 2018 galiba abdullah abi önermiş

Güncel fiyatları takip etmiyorum, dediklerim bunu almayı düşünürse kritik yükseltmeler. Tabii ki başka yerde daha hesaplısı varsa onu tercih etmeli.
Top Bottom