Arama sonuçları: *

1. RimuruTempestttttt

Casper Sistem Özelleştirme

anladım teşekkür ederim işlemci değiştirme konusunda emin değilim i5 3470 işlemcim var emin değilim
  2. RimuruTempestttttt

Casper Sistem Özelleştirme

sistemim imzamda ki sistem ve markalı caspera ait bir sistem ben yeni bir ekran kartı takmak, işlemci değiştirmek ve rami 8gba çıkarmak istiyorum ama anakartım sıkıntı çıkartır mı bilmiyorum
  3. RimuruTempestttttt

32 bit mi? 64 bit mi?

Daha önce win 8 ve 8.1 kullandım zaten ama hoşuma gitmedi sistem daha önceden win 8di sonradan win7 atılmış ben win7 olarak kullanicam bir 4 GB daha ram almayı düşünüyorum o zaman büyük ihtimal win 8 geçerim
  4. RimuruTempestttttt

32 bit mi? 64 bit mi?

İ5 3470 RADEON HD SAPPHİRE 7510 4GB RAM 500GB HDD PC böyle win 7 ultimate 32 bit mi kurayim yoksa win 7 ultimate 64 bit mi
  5. RimuruTempestttttt

Bu sistemle neler oynabilirim

Sisteme format atıyorum da sizce win 7 ultimate 64 bit mi yoksa win 7 ultimate 32 bit mi kurayim
  6. RimuruTempestttttt

Şuan öyle birsey yapamam ama bana şuan ki haliyle hikayeli oyunlar önerirmisin?
  7. RimuruTempestttttt

Hikayeli oyun var mı oynayabilecegim
  8. RimuruTempestttttt

Daha önce bu bilgisayar ile csgo ama oynadım rocket league oynadım GTA 4 oynadım
  9. RimuruTempestttttt

İ5 3470 RADEON HD SAPPHİRE 7510 4GB RAM 500GB HDD bilgisayar böyle teyzem kendi oğluna almıştı uzun bir süre önce, bana verdiler
  10. RimuruTempestttttt

Çözüldü✓ Bu sistemle 300 TL'ye ne yapılabilir ? (kapandı)

kanka şuan bedava bişiler yapmak için açtım diğer konuyu bunda 300 tl vardı
  11. RimuruTempestttttt

o konuda benimde yok pcyi bekliyorum teyzemde olduğu için bakamıyorum :) 1594968649 peki ramı aldıktan sonra pcye win 10 yüklesem fps ne kadar düşer yada bi deneyeyim pc gelince fps çok düşerse geri win7ye geçerim yada win8.1e
  12. RimuruTempestttttt

peki sorun olurmu sistemde şuan 4 gb ram var + 8 alsam sorun olurmu ? 1594967077 zaten format atıcam
  13. RimuruTempestttttt

pardon hocam ben yanlış anlatmışım pcye ne yapılabilir yani ne yapıp benim yazdığım oyunları kaldırabilecek hale getirilebilir ?
  14. RimuruTempestttttt

bu sistemle 300 TL'ye ne yapılabilir ? oynamak istediğim oyunlar : csgo (bunu zaten geçen sene denedim kasmadan oynatıyor) lol(drop yiyip duruyor) Valorant (deneme fırsatım olmadı çünkü şuan pc teyzemlerde) The Forest(bunuda denemedim)
  15. RimuruTempestttttt

Sonunda Bilgisayarı Alıyorum!

hayırlı olsun ustam senin adına çok mutlu oldum :D
  16. RimuruTempestttttt

Game Garaj aquarius 5an Sistem alacaklar DİKKAT.

abi test ettinmi oyunlarda hangi oyunda kaç veriyor bende aynı şekilde alıcam sadece ssd alıcam 240 gb çünkü elimde 500gb hdd var birde ram 16 gb olucak fps testi yaptıysan yazarmısın birde sistemin ölçüleri küçük geldi bana belki ilk defa masaüstü alacağım içindir kasanın fotoğrafını falan...
Top Bottom