Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

🔥🔥 25.499 ₺ DONANIM ARŞİVİ RTX4070 F/P SİSTEM ÇIKTI! 🔥🔥

Çok iyiymiş fiyatı be kasa falan Thermaltake güven verici bir kasa alanlara hayırlı olsun
  2. Ritim Ustası

sizce alınır mı? veya bu fiyata daha uygun bir şey varmı

Harbi çok iyi sistem çıkardılar
  3. Ritim Ustası

Hazır sistem alırken sorun yaşayanlar ve yaşamayanlar.

Ankete göre kararımı vereceğim bende yada parçaları tek tek alıp bir bilgisayarcıya toplatacağım böyle tek tek gelmesi daha risksiz gibi
  4. Ritim Ustası

Hazır sistem alırken sorun yaşayanlar ve yaşamayanlar.

Merhaba arkadaşlar hazır sistem satan sitelerden sistem alanlara bakıyorum sorun yaşayan çok kişi görüyorum en çok da bu İtopya isimli satıcıdan şikayetler duyuyorum bu yüzden anket yapmaya düşündüm. Mağazalardan toplatıp veya hazır sistem alanlarda ankete katılabilir. Online almak daha ucuz ve...
  5. Ritim Ustası

Çözüldü✓ RTX 3070 Ti Sistemimi Sonunda Topladım

Her ürününün kendine has kodu var 2020 de sipariş edilen bir ürün 2022 fiyatı ile satılması uygun değil bunların denetlenmesi gerekiyor! Ben 2010 de asgari ücretin 2.5 katıyla o dönemin en güçlü grafikli oyununu oynayacak PC toplayabildim şimdi ise asgari ücretin 2.5 katına giriş seviye PC...
  6. Ritim Ustası

Ne zaman topladın gerçekten de bu fiyatlar normal değil kimsenin rağbet etmemesi lazım bu fiyatlara kimse almasa ellerindeki ile idare etseler paşa paşa düşecek fiyatlar ama kendileri kaşınıyor sonra fiyatlar niye böyle diye isyan ediyorlar zaten satıcılar indirimli sattıkları ürünlerden bile...
  7. Ritim Ustası

26.5 K ya 3070 ti sistem zor alınır kartı kaça aldın nereden aldın kendin mi toplayacaksın bilgisayarcıya mı toplatacaksın?
  8. Ritim Ustası

VOK-MAX sistem alınır mı?

Ben seni gayet iyi anladım Seni gayet iyi anladım bak satıcılar örneğin dolar 12 iken getirdiği ekran kartını dolar şimdi 15 oldu diye fiyatını yükseltiyor sen bu ürünü dolar 12 fiyatına almışsın ne hakla dolar 15 fiyatına satıyorsun? Eğer dolar 12 iken getirttiğin ürünler tükenip güncel dolar...
  9. Ritim Ustası

Dostum yazdığımı iyi oku dolar düştükten sonra fiyatlar düşmedi dolar mantıklı olacaksa fiyatların yükseldiği gibi düşmesi de lazım bu fiyatların artması üretim sıkıntısından dolayı ayrıca satıcılar dolar 10 ken aldığı ürünü dolar 15 fiyatına satıyor baktı elinde kalacak bunu da fiyatını düşürüp...
  10. Ritim Ustası

Fiyatların artmasının nedeni dolar değil eğer dolardan dolayı olsaydı dolar düştüğünde de fiyatlar düşerdi millettin iyice algısı bozulmuş her şeyin dolarla döndüğünü zannediyorlar buda satıcıların işine geliyor az uyanık olun fiyatların artmasının nedeni üretimde aksamalar ve yüksek fiyatlara...
  11. Ritim Ustası

Sorunlu G4 yardım !!!

Bura Sanırım al sat yapmak için aldınız ve sistemin elinizde kalacağından korkuyorsun burada açıkça İtopya suçlu satışlarda da problemli bir firma olduğunu gösterdi şimdide sistemlerinde problem çıktı diğer sitelere göre bu sitede hesaplı olmasının demek ki var bir nedeni! Tahmin ettiğim...
  12. Ritim Ustası

Sorunlu G4 yardım !!!

Desenize İtopya hiç güvenilir değil kara listeye ekledim bu siteyi
  13. Ritim Ustası

İnternetten hazır sistem siparişleri sorunsuz bir şekilde bize ulaşıyor mu?

Bu hazır sistem satanların Konya'da şubesi olaydı iyiydi internetten telefon gibi küçük ıvır zıvırlar alınır ama böyle pahalı ve hassas şeyler alınmaz
  14. Ritim Ustası

Hımmm işçilik iyi değilse fabrikadan çıktığı gibi olmaz 1646760888 Ben ağır şansızım o yüzden soruyorum çok fazla sıkıntı yaşayan var mı diye
  15. Ritim Ustası

Arkadaşlar ben sürekli iş yerimde kargocuların nasıl ürün taşıdıklarına şahit olan biriyim kargocular acele edeceğim diye yada zeminden dolayı ürünleri taşırken bazen düşürebiliyorlar internetten hazır sistem alanlar güvenli bir şekilde sizlere ulaşıyor mu? Nede olsa bunlar hassas parçalar yolda...
  16. Ritim Ustası

Bilgisayar donanımlarından iyi anlayan arkadaşlar bi yardımcı olabilir mi?

Tamam sağol tercihimi Nvidia dan yana kullanacağım AMD den daha çok başarılıymış
  17. Ritim Ustası

Anladım bende 3060Ti li bir sistem düşünüyordum yani dediğiniz sistem benim isteklerimi karşılar değil mi sıkıntı çıkmaz almışken iyisi olsun diyorum ama şimdilik beklemede kalacağım fiyatlar biraz daha düşsün. 1645286294 Benim sistem değil bu oynadığım online oyunun önerilen sistemi bu
  18. Ritim Ustası

Merhaba arkadaşlar, bana QHD ekran ile ve FİFA ve PES in son serilerini rahatlıkla 144-170 FPS ile oynatabilecek + Pupg gibi güçlü oyunlarda 90-120 arası FPS verebilecek bir sistem önerir misiniz? Ayrıca aşağıda verdiğim online oyunun istediği sistem bu ben QHD ekran ile önereceğiniz sistem ile...
Geri