Arama sonuçları: *

1. RobinFrosT

Mediamarktan bu sistem alınırım?

Alınmaz
  2. RobinFrosT

Kendine Müzisyen Flash Sistem Aldım Nasıldır?

war zone indiriyorum birde orda bakıcam çok hafif tiz sesi cıkıyor kartta benim şansım sanırım :)
  3. RobinFrosT

Kendine Müzisyen Flash Sistem Aldım Nasıldır?

hocam bende de aynı ekran kartı var coil whine cıktı test ettiniz mi hiç pubg de yapıyor sadece
  4. RobinFrosT

Hazır sistem alırken sorun yaşayanlar ve yaşamayanlar.

teknoloji işi biraz şans hocam itopya çok yogun olduğu dönemde sanırım çalışanlardan kaynaklı testlerı herkese daha hızlı yetişebilmek için seri yapıyor oda gözden bir şeyler kaçırıyor bu şikayet geri dönüşlerinde emin ol düzeltmişlerdir bir şeyleri bende kurumsal bir firmada calısıyorum bizde...
  5. RobinFrosT

9-10-11k arası hazır sistem lazım

beklemek istemiyorsan bunu alabilirsin hocam https://www.gaming.gen.tr/urun/160999/nova-12100f-intel-i3-12100f-asus-geforce-dual-rtx-2060-6gb-16gb-ram-500gb-nvme-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  6. RobinFrosT

9-10-11k arası hazır sistem lazım

reis bunlar senın ürünlerin mi doğruyu söyle herkese öneriyorsun bunları :D 3600 işlemciye 3070 3060ti takmak nasıl bir seviyedir dar boğazın kralını yaşarsın
  7. RobinFrosT

Hangi kasayı almalıyım

2 sistem 1647774736
  8. RobinFrosT

Gaming gecesi pahalı mı

XFX Speedster SWFT 309 AMD Radeon RX 6700 XT 11800 iyi midir dostlar
  9. RobinFrosT

7k hazır sistem önerisi

İlk almak istediğin kasanın ram'i 8 Gb ve işlemci ekran kartı yönünden bu attığım çok daha iyi. Çok fazla ısınacagını zannetmıyorum you tube da da testlerı var 69 derece ye cıkıyor en fazla
  10. RobinFrosT

7k hazır sistem önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/43010/blade-1660-intel-i5-10400f-asus-phoenix-gtx-1660-oc-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ 200 TL farkla şunu da alabilirsin o zaman işlemcisi ve ekran kartı daha iyi
  11. RobinFrosT

7k hazır sistem önerisi

beklemek istemiyorsan bu sistem güzel kardeşim bekle ama bence biraz daha
Top Bottom