Arama sonuçları: *

1. S

dün sistem aldım dolar düştü

Direkt müşteri hizmetlerini arayıp iptal edebilirsin.
  2. S

RTX 3060 sistem alınır mı?

AAA oyunlarda darboğaz yapmaz ancak belki fps oyunların da çok çok az miktar da yapabilir.3600 ve 3060 kullanan bir arkadaş söylemişti forum da.
  3. S

İncehesap PCH S Class 1.1 alınır mı?

Bütçeniz varsa işlemciyi 5600x'e yükseltin.Darboğaz olucaktır ancak çok mu olur az mı olur pek bilgim yok o konuda.Ssd olarakta xpg m2 ssdleri seçebilirsin.Kasayı aldıktan sonra psu kesinlikle değiştirmeni öneririm.Ben bir sorun yaşamadım Gamepower psular da ama yaşayan kişiler var daha güvenli...
  4. S

Bu sistem bu fiyatı hak eder mi

sabah baya bir süre durdu stokta
  5. S

Bu sistem bu fiyatı hak eder mi

https://www.itopya.com/modart-m1-amd-ryzen-5-5600x-gigabyte-geforce-rtx-3070-vision-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssdgeforce-rtx-raytracing-pc-1/?__cf_chl_jschl_tk__=pmd_c51c617a3dc024e4118ed138fa1fd5c61dca51f3-1627312166-0-gqNtZGzNAnijcnBszQsi Arada stok geliyor bu sabahta stoğu yenilenmişti...
  6. S

Hazır Sistemdeki bir parçayı satarsam diğer ürünlerin de garantisi bozulur mu?

Her hangi bir sıkıntı yaşıyacağını sanmıyorum.Sonuçta her ürünün ayrı bir garantisi var.
  7. S

İtopyadan Pc Aldım Nasıl?

iade etmek istediğinizi söyleyin belki kabul ederler.
  8. S

Aquarius 5A3060 lı sistemi şöyle özelleştirdim nasıl olmuş

bazı oyunlar da yaşanıyor ama çok büyük bir şekilde değil.Diye yazı yazdım yaptığınız açıklama benimkinden farklı değil.
  9. S

sorun yok gayet iyi markalar.Bütçe varsa 3 fanlı yapabilirsiniz ekran kartını
  10. S

bazı oyunlar da darboğaz yaşanıyor ama çok büyük bir şekilde değil.Bütçe varsa 5600x yapın veya 2k monitör alın darboğaz kalkar o zaman.
  11. S

Ryzen 5 3600 + RTX 2060 sistemi alayım mı yoksa bekleyeyim mi?

stoklar henüz gelmedi yavaş yavaş gelmeye başlıyor ve fiyatlara da yansımaya başladı.önümüzde ki 1-2 ay içinde fiyatlarda %30luk bir düşüş yaşanıcaktır.
  12. S

Yeni aldığım sistemim neden kapandı?

http://halilozturkci.com/adli-bilisim-windows-event-log-analizi-ile-kullanici-logonlogoff-tespiti/ bunu buldum okuyabilirsiniz
  13. S

sebebi büyük ihtimalle yazar
  14. S

bende bilmiyorum bilsem yardımcı olurdum youtube de gerekli bilgiler vardır oradan bakabilirsiniz.
  15. S

yinede log dosyalarına bak istersen anlar mısın bilmiyorum ama yararlı olabilir.
  16. S

benim ayarlarım da bu şekilde ancak burda söylendiği gibi sadece ekranı kapatma ve uyku modu var.Ekranı kapatma ekran gider sadece her hangi bir şey kapanmaz,uyku modunda da aynı şekilde sanırım kasanın ledleri çalışmaz ancak bilgisayar da açık olan chrome veya dediğiniz lol istemcisi de...
  17. S

Sistem alınır mı daha iyisi var mı?

konuyu yanlış anlamışsın arkadaşın söylemek istediği 16000tl bütçe de daha iyisi var mı yoksa o da biliyordur
  18. S

Sistem alınır mı daha iyisi var mı?

galiba en iyi sistem şuanlık bu eğer bütçeniz varsa 240mm sıvı sığutucu almanızı öneririm.
  19. S

Galiba bilgisayarın bir log dosyaları oluyor oradan bakabilirsin
  20. S

Bu sistemi almak istiyorum önerir misiniz?

Neden istemiyorsunuz gigabyte ekran kartları gayet kalitelidir.Ayrıca bütün sitelerde fiyatlar düşüyorken itopyanın zam getiriceğini sanmıyorum.Şuan da bildiğim kadarıyla en ucuz 3060'lı ve parçalarının hepsi güzel olan sistem itopyada mevcut.
Top Bottom