Arama sonuçları: *

1. S

Gaming gen güvenilir mi

En güvenilir yer benc e
  2. S

Bilgisayarım ne kadar eder?

Hocam benim düşüncem bence dediğiniz gibi olmaz çünkü bizim ülkede dediğiniz sitstemler çok pahalı illaki düşerde kullananlar çoğunlukla devam eder diye düşünüyorum bende sistemimde memnunum aslında ama elime bir miktar para geçecek ondan sistem baktım yani çok pahalı 4000 serisi bile
  3. S

Garantisi varsa kutuları flan sallladim kutular olmadan kabul etmiyorlar 1739663081 Sağolun arkadaşlar ortalama 16-17k dan satabilir misim bi fiyat biçmek için konuyu açmıştım seneye değiştirmeyi düşünüyorum sistemimi de
  4. S

Merhaba arkadaşlar pc min fiyatını merak ediyorum konuyu nereye açacağınmı bulamadım yanlış yerdeyse kusura bakmayın sistem Msi ventus 3060 12Vram 2xoc İntel i512400F Msi H610M-E ddr4 Anakart Kingston 512 M.2 sdd powerboost Mech midtower kasa powerboost 650+ watt güç kaynağı asus 165 hz monitör...
  5. S

Kötü internet varken pc alınır mı?

Bilgisayar alicaksam internette al kral hatta pc almiycaksanda al komşunun internetini ne zamana kadsr kullanıcısın
  6. S

Kötü internet varken pc alınır mı?

Hangi marka ve ne kadar ödüyorsunuz düşük değerlerin nedeneni biliyormusunuz?
  7. S

YARIN İTOPYAYA SİSTEM GELECEK !!!

İtopyanin indirimli hali bile pahalı bir kaç kere daha yapmışlardı sözde indirim
  8. S

Max 60k hazır sistem önerisi

Topladığıniz sitesinin ismi nedir
  9. S

Şu sustem nasıl ekran kartı Asus https://www.gaming.gen.tr/urun/413198/ultima-4070tisuper-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-rtx-4070-ti-super-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-black-myth-wukong-hediyeli/ bubu fiyata Asus marka almak daha iyi olabilir 1721871833 Ama işlemci yeterli...
  10. S

Arkadaşlar 60k hazır sistem önerir misiniz? ben bakıyorum sizinkileride degerlendiririm hem
  11. S

PC toplayacağım çok fazla bir şey bilmiyorum bu sistem nasıl

Bu game garajdaki ise güzel ama ben game Garaj pek anlamıyorum çok ucuz geliyor gentr en mantıklısı geliyor güvenilir lik açısından birde sadece cuma geceleri İncehesap ama arkadaş bilir ordanda alan çok var ama bu sistemde tek 16 var onun 8+8 yapılması gerek
  12. S

https://www.gaming.gen.tr/urun/382240/konsolog-k1-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4070-oc-12gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/. Hocam bu sistem bende güzel 4070 7500F ddr5 sistem ramler 8+8 şeklinde ekran kartı geforce bence güzel sistem sitede güvenilir bu sisteme...
  13. S

Çok kötü bir sistem hocam biraz beklerseniz iyi bir sistem bulmaya çalışacağım
  14. S

Çözüldü✓ bu hazır sistemler alınır mı??

Hocam direk gördümü attım ama bu sistem varken bunların hiçbiri alınmaz zaten incehesap çok pahalı bir site https://www.gaming.gen.tr/urun/406085/forge-mag4060ti-amd-ryzen-5-7500f-mpk-msi-geforce-rtx-4060-ti-ventus-2x-black-16gb-oc-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ SİSTEM bu ince...
  15. S

Çözüldü✓ bu hazır sistemler alınır mı??

35 k ya bence alınmaz gerçi piyasadan pek haberim yok 1-2 ay oldu bakmayalı ama burdaki arkadaşların yazmasını bekle 2 ay önce 35k ya 4070li 7500f işlemcili sistemler vardı 1720809794 daha iyisi bulunur bu fiyata
  16. S

Satın aldığım sistem nasıl?

sistem güzel biraz fiyatı pahalı ama bir şey olmaz
  17. S

Sahibinden bu PC alınır mı?

Sistem güzel ama 20 k yapıp fiyatını sıfır saha güzel temiz bişey alabilirsin hocam 1706820442 İşlemcisi düşük 1 nesil psu dandik bu fiyata bence daha iyi bir şey alınabilir sen bize mamx çıkabileceğini şöyle biz yardımcı olalım
  18. S

Bu 2 sistemden hangisi alınır?

sistemler hemen hemen aynı gibi çok bakmadım açıkçası gamepad hediyesşnş görünce biyan
  19. S

Bu bilgisayar 40.000 TL'ye alınır mı?

Bu pc nin kötü olması gereken den 20K daha pahalı olması
Top Bottom