Arama sonuçları: *

1. S

Toplama mı Yoksa Hazır mı? (Açıklamayı Okuyun)

Hocam amd artık eskisi gibi değil düşüncen yanlış şuan objektif olan çoğu insan amd tarafına geçiyor yavas yavas bende Nvidia kullanıcısıyim ama artık pek esprisi yok fiyatına ve sistemin diger özelliklerine bakmak lazım ben amd derdim öyle bir şey olsaydı
  2. S

Toplama mı Yoksa Hazır mı? (Açıklamayı Okuyun)

Sadece ekran kartına bakarak bir şey diyemeyiz hazır sistemler genelde daha karlı olur
  3. S

Intel arclı sistem alınır mı?

Çoğu site taksit yapıyor ya
  4. S

Intel arclı sistem alınır mı?

Direk bu sistem alınmaz hocam siz bir fiyat verin bakalım sistem kötü
  5. S

Ryzen 7 7800X3D+RTX 4060 hazır sistem alınır mı?

4060 li sistem alınmaz o fiyata
  6. S

Full amd li sistem önerisi

Bence Daha ucuz Nvidia artık eskisi gibi değil ondan dolayıdır herhalde
  7. S

Bilgisayarım kaç para eder

16k-17 k dan gider
  8. S

Gaming gen güvenilir mi

En güvenilir yer benc e
  9. S

Bilgisayarım ne kadar eder?

Hocam benim düşüncem bence dediğiniz gibi olmaz çünkü bizim ülkede dediğiniz sitstemler çok pahalı illaki düşerde kullananlar çoğunlukla devam eder diye düşünüyorum bende sistemimde memnunum aslında ama elime bir miktar para geçecek ondan sistem baktım yani çok pahalı 4000 serisi bile
  10. S

Garantisi varsa kutuları flan sallladim kutular olmadan kabul etmiyorlar 1739663081 Sağolun arkadaşlar ortalama 16-17k dan satabilir misim bi fiyat biçmek için konuyu açmıştım seneye değiştirmeyi düşünüyorum sistemimi de
  11. S

Merhaba arkadaşlar pc min fiyatını merak ediyorum konuyu nereye açacağınmı bulamadım yanlış yerdeyse kusura bakmayın sistem Msi ventus 3060 12Vram 2xoc İntel i512400F Msi H610M-E ddr4 Anakart Kingston 512 M.2 sdd powerboost Mech midtower kasa powerboost 650+ watt güç kaynağı asus 165 hz monitör...
  12. S

Kötü internet varken pc alınır mı?

Bilgisayar alicaksam internette al kral hatta pc almiycaksanda al komşunun internetini ne zamana kadsr kullanıcısın
  13. S

Kötü internet varken pc alınır mı?

Hangi marka ve ne kadar ödüyorsunuz düşük değerlerin nedeneni biliyormusunuz?
  14. S

YARIN İTOPYAYA SİSTEM GELECEK !!!

İtopyanin indirimli hali bile pahalı bir kaç kere daha yapmışlardı sözde indirim
  15. S

Max 60k hazır sistem önerisi

Topladığıniz sitesinin ismi nedir
  16. S

Şu sustem nasıl ekran kartı Asus https://www.gaming.gen.tr/urun/413198/ultima-4070tisuper-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-rtx-4070-ti-super-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-black-myth-wukong-hediyeli/ bubu fiyata Asus marka almak daha iyi olabilir 1721871833 Ama işlemci yeterli...
  17. S

Arkadaşlar 60k hazır sistem önerir misiniz? ben bakıyorum sizinkileride degerlendiririm hem
  18. S

PC toplayacağım çok fazla bir şey bilmiyorum bu sistem nasıl

Bu game garajdaki ise güzel ama ben game Garaj pek anlamıyorum çok ucuz geliyor gentr en mantıklısı geliyor güvenilir lik açısından birde sadece cuma geceleri İncehesap ama arkadaş bilir ordanda alan çok var ama bu sistemde tek 16 var onun 8+8 yapılması gerek
  19. S

PC toplayacağım çok fazla bir şey bilmiyorum bu sistem nasıl

https://www.gaming.gen.tr/urun/382240/konsolog-k1-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4070-oc-12gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/. Hocam bu sistem bende güzel 4070 7500F ddr5 sistem ramler 8+8 şeklinde ekran kartı geforce bence güzel sistem sitede güvenilir bu sisteme...
Top Bottom