Arama sonuçları: *

1. S

4k Render İçin Pc Önerebilecek Var mı?

Büyük ihtimalle yetmez ama tercihinize bağlı ister 16 ister 32 ister 24 kullanın.
  2. S

Bilgisayarım ne kadar eder?

17k rahat gider sistemin. Bana göre gideri var yani 17k satılır.
  3. S

PC HOCASI GG-12 alınır mı

Hocam 7800xt de tercih edilebilir 6k falan daha ucuza.
  4. S

45K Bütçe ile hazır sistem önerisi olan var mı dostlar?

Evet hocam, ben de şahsen 2.elden almıyorum satarken satıyorum da alırken içimde kuşku oluyor. Bir şey olsa iade yok garanti yok falan. Hem sıfır alınan şeyin tadı başka oluyor jelatini ilk sen açıyorsun falan. Umarım iyi bir pc dizersiniz hocam sağlıcakla kalın.
  5. S

4k Render İçin Pc Önerebilecek Var mı?

Bunu öneririm https://www.incehesap.com/phantom-edge-hazir-sistem-fiyati-76176/ Ek bilgilendirme maximum ve paraf karta faizsiz 3 taksit varmış.
  6. S

Açın hocam da şimdiden söylüyorum 7600xt ile 7800xt bir değil. En az 7700xt alınır sizin bütçenizce sistem toplanırken. Aslında aklıma geldi sistemi sıfır toplayın, ekran kartını 2. El alın daha kârlı olur sizin için ama eğer 2. Ele güveniyorsanız. Araştırıp temiz bir kart bulabilirsiniz bir...
  7. S

Öyle de aynı olur hocam zaten ilk mesaj atan arkadaşın attığı sistemi özelleştirince o da 46-47k oluyor yani siz de toplayabilirsiniz.
  8. S

Bir de ram 32 yapsın aynen güzel sistem.
  9. S

Hocam onun yerine %10 daha performanslı 4070 super alabilir ve dlss 4 de olur. https://www.gaming.gen.tr/urun/464775/cherry-son-amd-ryzen-5-8400f-mpk-galax-geforce-rtx-4070-super-1-click-oc-2x-v2-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Fps oyunu oynuyormuş genelde konu açan arkadaş bu...
  10. S

Evet 7900xt de sağlam kartmış ama ben dlss'i fsr'dan daha iyi görüyorum. Arada 3k fiyat farkı var hocam ancak amd hep f/p.
  11. S

Aklıma geldi uzun yıllar kullanmak için rtx ekran kartları daha iyi gibi bence. Yıllar sonra fps mi azaldı? Açarsın dlss'i fps fırlar. 4070 super'in baya bi gideri var hocam. 7800xt'den gözle görülür farkı da var. Bütçe yeterse 4070 ti super yetmezse 4070 super. 7800xt de güzel parasının hakkını...
  12. S

Fps oyunları oynuyorsanız işlemci x3d olanları seçmeniz iyi olacaktır tabi bütçe doğrultusunda. Ekran kartından kısmayın bence çünkü 7500f alırsınız, 1-2 yıla 7800x3d veya 9800x3d alırsınız. Baya uzun yıllar fps oyunları için gider bu işlemciler. Şimdilik kötü işlemci alıp ileride yükseltmek...
  13. S

Bütçeni 60'a çıkartabilirsen öneririm. https://www.gaming.gen.tr/urun/531453/easter-alfheim-amd-ryzen-5-7500f-mpk-asus-dual-rtx-4070-ti-super-oc-16gb-16gb-ram-1tb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/ Eğer uzun yıllar gitsin dersen ve bütçeni biraz daha zorlarsan şunu önerim...
  14. S

Yeni sistem alındıktan sonra yapılması gerekenlerr?

Windows'u kurun ve Bios'u update yapın. Sistem açılınca sol köşede başlat > ayarlar > windows update göreceksiniz oraya girin ve güncelleştirmeleri yükleyin. Sizin Manuel olarak indirmeniz gereken tek şey ekran kartı sürücüsü, onu da gpu'nun kendi sitesinden indirebilirsiniz. Bilgisayarı inşa...
  15. S

Selamlar bilgisayarımda bir problem gibi bişey var çözemiyorum

Benchmark sırasında uygulama veya sistem kapanmadı veya bişeyler çökmediyse sorun yoktur sistemde.
  16. S

Selamlar bilgisayarımda bir problem gibi bişey var çözemiyorum

Ram ile geçeceğini sanmıyorum bence bi benchmark testine sokun o sistemi siz. Sorunlu bir parça olabilir bu sayede anlarsınız.
  17. S

80K TL HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ ALABİLİR MİYİM?

Fps tarzı oyunlar oynuyorsanız işlemci yükseltilebilir. Ram 32gb yapın. Onun dışında isterseniz daha yüksek hızlarda ssd seçin. Bu sistem iyi...
  18. S

Bu sistem nasıl tavsiyeleriniz neler

Yok hocam nesil gecişlerinde illa fark oluyor. 13 ile cok olmazsa bile 14 daha fazla farkı hissettirir. 15 fps falan fark olur bence.
  19. S

Bu sistem nasıl tavsiyeleriniz neler

Hocam işlemci yukseltme seceneklerinde i5 göremiyorum ben ama güzel sistem. Bence 14100f seçin ben onu gördüm zira. 1739104639 Yok hocam hiçbir darboğaz olmaz o işlemci 7600xt bile yeter.
Top Bottom