Arama sonuçları: *

1. Skynel

rx 7800xt ryzen 5 7500f 1080p monitörde darboğaz yapar mı

Görüntü baya çirkinleşiyor pek normal 4k monitör kullanıyorsun gibi olmuyor yani Kendi adıma konuşayım yani en azından
  2. Skynel

rx 7800xt ryzen 5 7500f 1080p monitörde darboğaz yapar mı

Pek sağlıklı bir görüntü oluşmuyor açtığı gibi kapatacaktır muhtemelen Bunu önerenlerin çoğu da ayrıca kullanmıyor bunu yani pek tavsiye etmem yine deneyebilirler
  3. Skynel

MD-3 Alsam kaça satabilirim?

Açıklama bile yapmak zorunda değilsin hocam borç ödeme keyfine harca tatile git Sonuçta tatil yapıyorsun Haklısınız hocam ilerde upgrade etmek için böyle bir sistem dizdim Valorant LoL TFT CS:GO tarzı oyunlar oynuyorum genelde o yüzden 1030 fazlasıyla yetecektir ilerde upgrade ederim
  4. Skynel

O yüzden dedim zaten herkes işine geldiğince davranır diye Sen kâr edecek adamın tarafından düşünüp olaya o gözle bakıp adama suç atmamalısın çünkü kabul etmelisiniz aynı durum sizin başınıza gelse gram düşünmeden kâr elde etmek için MD3'ü alıp satıp kâr edip bir şeyler almak istersin bunda ayıp...
  5. Skynel

Ben sistemimi topladım hocam GT1030 B550 Gaming edge R5 5600x Snowman auroflox 240 x 500GB Sandisk Ultra 3D 1TB Seagate HDD Crucial Ballistix 2X8 16GB Ram Ben erkenden topladım MD3'e yetişebileceğimi düşünemiyorum
  6. Skynel

Hocam bunlara ne açıklama yapıyorsun ki Herkes işine geldiğince davranır empati yoksunları sadece ucuz bir şeyi alıp pahalıya satma fikrini desteklemez Buna ticaret denir bir şeyi indirim bir fırsattayken yakalayıp satmak hiç bir zaman suç değil ve olmayacakta Düşünmeyin bile Onlarında böyle...
  7. Skynel

Çok rahat monitörle 9k'a gider alma şansın varsa al derim
  8. Skynel

Teknoking3 mü yoksa biraz daha beklemek mi??

Kesinlikle daha mantıklı.
  9. Skynel

Teknoking3 mü yoksa biraz daha beklemek mi??

Teknoking 3 alınmaz kötü sistem.
  10. Skynel

Aldığım RTX 2060 sistem nasıl?

En iyisini yapmışsınız hocam Yeni sistem bekleyin kanalların bildirimlerini açın bafir bile 9000TL'ye 3060 ve 3600 çıkardıysa ne sistemler gelir monitörü kulaklığı ve mouse'u alabilirsiniz şuan itopyada indirim devam ediyor mu bilmiyorum
  11. Skynel

Bu tarz şeyler savunulunca o aşırı tilt ediyor işte monitörle almış şu bu kardeşim adam büyük kazık yemiş bugün ki sistemi aldığını düşünsene 10000TL'ye bu sistemden daha iyi bir sistem alıp daha iyi bir monitör alıp daha iyi klavye kulaklık alırdı gerçekten büyük çok büyük hata
  12. Skynel

Gerçekten öyle ama burada yalan söyleyip içini rahatlatmaya gerek yok belki iade etme şansı vardır eder ulan monitörü 2k bile alırdı içim yandı harbiden klavyeyi kulaklığı iyi şeyler alırdı neyse sağlık olsun
  13. Skynel

Bunun teselli edilecek bir durumu yok kazık yemişsin.
  14. Skynel

Hocam agacığım bilip bilmeden konuşuyorsun 9000TL'ye 3060 ve 3600 satıldı geçen gün neyin boşunu yapıyorsun 4300TL ekipmanlara kalıyor ne var burada 1200TL monitör deathadder v2 mini 200TL Kulaklık 600 desen ki kulaklık ve klavyeye 600 dersin 2.monitörü bile alırsın eline para kalır boş boş...
  15. Skynel

ABOV BU NE BEN BÖYLE KAZIK GÖRMEDİM
  16. Skynel

İtopyadan Pc Aldım Nasıl?

Geçmiş olsun o zaman hocam bir soğuk su için ve size bu sistemi öneren arkadaşınız ise bir daha konuşmayın :D
  17. Skynel

İtopyadan Pc Aldım Nasıl?

8500TL 2060 alınıyor şuan nasıl fazla değil?
  18. Skynel

maks 4k en düşük 3k APU sistem

B450m S2H en güzel tercihlerdendir Uyumlu olduğunu nasıl anlarsınız güzel soru İşlemcinin soketine bakın AM4 yazıyor gördüğünüz gibi Burada da gördüğünüz gibi anakartın AM4 soket olduğu yazıyor anakartın sayfasına gidelim http://www.gigabyte.com.tr/products/page/mb/b450m_s2h#support-cpu...
Top Bottom