Arama sonuçları: *

1. Sonerolojii

Itopya.com Taksit sayisını secmediniz hatası

Eğer kartını tarayıcıya kaydedip otomatik doldur dediysen taksit seçenekleri çıkmıyor, elle girmen lazım kart bilgilerini.
  2. Sonerolojii

DA-C4 Hala kargoya verilmedi!

Benimki kargolandı gözüküyor, bayramdan dolayı kargo şirketlerinin çalışmaması onların suçu değil diye düşünüyorum. Yüzlerce kargo bekliyor illa ki 1-2 gün içinde çözerler.
  3. Sonerolojii

Çözüldü✓ Bu sistemi aliyim mi yoksa diğer sistemleri mi bekliyim?

Kanka sistem kötü değil stok fanla kullanıyorum ben de aynı işlemciyi, asus dual serisi öyle ısınan bir kart değil, kasa mesh sanırım psu da öyle kısa vadede sıkıntı yaratmaz eğer imkanın anakartı asus tuf yapıp 190 tl geri ödeme alıyorsun değerlendir derim.
  4. Sonerolojii

Çözüldü✓ Bu sistemi aliyim mi yoksa diğer sistemleri mi bekliyim?

Çok önemli değil ama 558,22 TL verip ASUS TUF GAMING B550M-E yapabiliyorsun ASUS'un kampanyasından dolayı da 190 TL geri ödeme yapıyorlar.
  5. Sonerolojii

Hangi Hazır Sistem Daha İyi?

Kart güzel de model hakkında çok olumsuz yorum var wattman hatası vs. ki yorumu geç sen de yaşayacaksın büyük ihtimalle. Bence ndvidia olanı seçmek daha mantıklı olur.
  6. Sonerolojii

Hangi Hazır Sistem Daha İyi?

10.599 TL'lik gayet makul arada 1000 TL farka değecek hiçbir şey yok, bütçen olmadığını belirtmişsin ama imkanın varsa i5 12400F'e yükselt işlemcini ve son olarak kasa değilse de mutlaka PSU'nu değiştir ne olur ne olmaz.
  7. Sonerolojii

3-4k Bütçeye İdarelik PC Önerisi

Bu piyasada sıfır toplamak baya bir sıkıntıya sokar ama ikinci el güzel şeyler çıkar ortaya. Örnek olarak i5 4690 4. nesil i5’ler arasında tepe işlemci k ibaresinden sonra, 600 lira civarına bulunur uygun 1150 pin anakarta 400 lira civarı fiyat biçiliyor ram seçimi kişinin zevkine kalmış hem...
Top Bottom