Arama sonuçları: *

1. Svemort

Bu sistemi almayı düşünüyorum bütçem 60k ilgilenirseniz sevinirim

Merhabalar imzamdaki sistemi tavsiye ederim
  2. Svemort

İtopya Sipariş Durumu

Bende itopyadan 30.12.2024 tarihinde sadece Bilgisayar kasası ve güç kaynağı satın aldım henüz daha kargoya verilmedi bile. Keşke itopyadan sipariş vermeseydim. Müşteri hizmetlerine bağlanmak çok sıkıntılı üstüne birde internetteki bilgileri okuyup söylüyorlar bir anlamı kalmıyor aradığıma. Çok...
  3. Svemort

Yks senemde Laptopmu Masaüstümü ?

Tablet al keyfine bak ailenlede konuş güzel üniye gidersem bana güzel bir pc alın diye böylesi derslerin için daha iyi olur diye düşünüyorum
  4. Svemort

Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE HALE GETİRDİM-

Nasıl bir kralsın sen yaw ❤️‍🔥 ❤️‍🔥
  5. Svemort

Kral istekler bitmiyor ama bir isteğim olacak dark mode olsa süper olur gece bakılmıyor siteye 😅
  6. Svemort

Bu hazır sistem nasıl özelleştirmeyle birlikte…

Ben hazır sistemlere karşıyım maalesef bir şeyi düzgün seçiyorsun bakıyorsun ram de kıytırık bir marka , başka bir şeyi düzeltiyorsun başka bir şey bozuluyor üstüne bir de bazen kazık fiyat oluyor
  7. Svemort

Bu hazır sistem nasıl özelleştirmeyle birlikte…

Yanlış görmediysem 4070S sistem almayı düşünüyorsun bu fiyat bandında 4070tiS geliyor bakabilirsin İşlemci: Ryzen 7 7800X3D (12.900tl) Ekran kartı: GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer(33.000tl) Ram: Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 DDR5 Ram(3.500tl) Anakart: Asus...
  8. Svemort

Bu arada bu sorun geçti halletmişsin sanırım :)
  9. Svemort

Rica ederim güncellenmiş halini merakla bekliyorum bu arada :)
  10. Svemort

Hocam bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor öyle gözlemledim bu linkten
  11. Svemort

Yüksek ihtimalle bilginiz dahilinde ama yine de belirtmek istiyorum hazır sistemin altındaki detayları göre basınca error veriyor
  12. Svemort

Tam anlamıyla mükemmel düşünülmüş eline sağlık teşekkür ettim böyle bir hizmeti paylaştığınız için
Top Bottom