Arama sonuçları: *

1. ThePercy

Vatan 11.11 Sistem indirimleri saat kaçta olacak?

Hocam ben de sitedeki numaradan aradım ve sipariş nereden geliyor benim de bir fikrim yok
  2. ThePercy

Montaj yapılmayınca daha hızlı geliyor doğrudur, valla ben montajlı söyledim hiç montajla uğraşamam :D
  3. ThePercy

Dediğim gibi ben daha telefonu kapatmadan mail geldi onaylıyorum diye cevap da yollayıp müşteri temsilcisine söyledim sistemden kontrol etti evet onaylanmış sisteme düştü iyi günler diyip öyle kapattı
  4. ThePercy

Ön bilgilendirme ve satış sözleşmesini gönderiyorlar. İşte ödeme yöntemini aldığın ürünün doğruluğunu falan onaylıyorsun. Eğer müşteri temsilcisi onaylandı diyorsa çok önemli olduğunu sanmıyorum. Aklımda kalmasın diyorsanız bi arayın sorun bence
  5. ThePercy

Telefonla görüşürken direkt olarak geldi. Benim telefon numaram Vatan’a kayıtlı olduğu için mailimi söylememe gerek kalmadı otomatik olarak kayıtlı mailinize gönderildi dedi satış temsilcisi
  6. ThePercy

Hocam vallahi ben herhangi bir özelleştirme yapmadım ama umarım kasadan pek memnun değilim tek ümidim umarım çok üzmez
  7. ThePercy

Gerekmiyor direkt eve kargolanıyor
  8. ThePercy

Hocam ben de şimdi bu sistemi aldım telefonla siparişten umarım size de kalır vicdan azabı çekerim yoksa…
  9. ThePercy

Aslında kast ettiğim daha çok ürünün mevcut olduğu mağazalardan bize en yakın mağazaya kargolayıp oradan alacağımız mı yoksa direkt olarak eve mi kargoladıklarıydı. Aradım sordum direkt olarak eve kargoluyorlarmış mağazadan mağazaya kargolama söz konusu değilmiş
  10. ThePercy

Telefonla sipariş yaptığımızda mağazadan kasayı mı ayırtıyorlar yoksa yine kargoyla gönderiyorlar mı?
  11. ThePercy

Ya mağaza satışı yapacaksan niye siteye koyup ümitlendiriyorsun ki
Top Bottom