Arama sonuçları: *

1. Toxpox

3060ti + 5600 vs 3060+ 5600x

3060Ti + 5600
  2. Toxpox

Bu 6800xt ' li sistem fiyatına göre nasıldır ? Ekran kartı LHR model midir ?

AMD ekran kartlarında LowHashRate gibi bir kısıtlama bulunmuyor.
  3. Toxpox

Gaming.gen.tr den sistem alacağım ama korkuyorum

Ben yeni bir YouTuber'ın hazır sistemini almıştım GamingGen.Tr üzerinden ve sorunsuz ulaştı. Molex kablosunu takamamışlar ya da kargoda gelirken çıkmıştı bilemiyorum fakat kasaya elektrik kaçağı yapıyordu 🤣 kasaya dokununca kıvılcım çıkıyordu. Onu çözdükten sonra fanlar da çalışmaya başladı...
  4. Toxpox

Bilgisayar vs Xbox Series S

5500XT ayarında bir GPU var. Series S güzel fakat sadece oyun oynamam diyorsanız almamanızı öneririm.
  5. Toxpox

ITopya'da bileşeni değiştirince sistem fiyatı düşüyor.

Ürün stokta yok. Fiyatın düşme sebebi de bu. Başta tahmini GPU dahil fiyatı var fakat GPU stokta olmadığı için bir bileşen ekleyip çıkardığınızda GPU'suz fiyatını görürsünüz. GPU'yu örnek olarak verdim, başka bir bileşen de olabilir. Satın alamazsınız.
  6. Toxpox

MSI vs PALIT vs ASUS vs EVGA vs ZOTAC vs INNO3D (3080 TI)

Fiyat farkına değmez. Ayrıca Coil Whine sesi ROG Strix'de de olabilir tabii ki. Sadece ROG Strix ya da FTW3 Ultra gibi modellerin üretim süreci biraz daha kaliteli olduğu için Coil Whine çıkma şansı düşük. Gamerock'lı sistemi alın.
  7. Toxpox

Sorun yok o zaman. Zaten çok fazla para vermeye gerek yoktu diyecektim ki arada epey fiyat farkı varmış. PCB bi noktadan sonra önem taşımıyor. Soğutması iyi bir model. Bobin kalitesi yüzünden ortaya çıkan Coil Whine kafayı yedirtecek kadar rahatsız etmişti bende. Her Gamerock kullanıcısında da...
  8. Toxpox

Bütçeniz yeterliyse ROG Strix ya da Evga FTW3 Ultra modellerine bakabilirsin. Gamerock soğutma konusunda gayet iyi bir model olsa da inanılmaz Coil Whine var. Daha doğrusu kimde Gamerock var ise Coil Whine'dan şikayet ediyordu, bunlardan biri de bendim. Coil Whine sizin için sorun değilse pek...
  9. Toxpox

Gaming Gen TR'den alınan kampanyalı hazır sistem bakın ne halde gelmiş!

Kargo ile alakalı. Yapılması gereken; kargonun gelir gelmez kurye ile açılması, sorun kontrol edilmesi, sorun var ise tutanak tutturulması. Bu yapılmadığı halde çoğu firma, mağduriyet yaşayan kişiye yardımcı oluyor. Gaming.gen.tr ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
  10. Toxpox

Gaming Gen Tr Yarısını Peşin Yarısını Taksit İle Alabiliyormuyum?

https://www.gaming.gen.tr/iletisim/
  11. Toxpox

MoleculePC iade gerçekleştirmiyormuş !!!!

Böyle bir durum yok. Satıcı kendileri olduğu için yapmak zorundalar. THH'ye başvurun.
  12. Toxpox

bilgisayar guzelmi ve site guvenilirmi site ismi Gaming.Gen.Tr

Site güvenilir. Sistem hakkında bir şey söyleyemem piyasayı bilmiyorum.
  13. Toxpox

Sinerji Extreme Sistem Alınır mı?

Seçenekler arasında 16GB yok.
  14. Toxpox

Bu sistemin işlemcisi nası o bir işlemci?

Evet, dahili grafik birimi var. i9 10900
  15. Toxpox

İzoly'ye birisi dur demeli!

İzoly'den çok satıcı ile alakalı gibi geldi bana. :D Satıcı İzoly değil.
  16. Toxpox

Bütün gece oyun indirsem bilgisayara bir şey olur mu?

Sorun olmaz. İndirme esnasında bilgisayarının kapanmaması için Güç Seçeneklerinden "bilgisayarı uyku moduna geçir" kısmını "hiçbir zaman" yapman gerek.
  17. Toxpox

RX 6800 vs rtx 3070 li sistem

Var ama RTX3000'deki kadar iyi performans vermiyor Ray Tracing ile. Yoğun Ray Tracing kullanımı için RTX3070 olabilir fakat saf güç olarak kesinlikle RX6800 derim. RX6800'de de Ray Tracing var.
  18. Toxpox

Bu Laptoplardan Hangisi Daha İyi Oyunlarda Fps Verir 1 mi 2 mi?

1. bilgisayarda harici grafik kartı yok. Genel olarak 2. bilgisayar tüm özellikleriyle önde. 2. bilgisayar daha fazla FPS vermeli.
  19. Toxpox

2060 mi 1660s mi arkadaslar

Haklısın. Piyasadan haberim yok.
  20. Toxpox

2060 mi 1660s mi arkadaslar

Rtx değil konu. 2060 daha performanslı ve dlss ile daha da iyi hale geliyor.
Geri