Arama sonuçları: *

1. Trifact

Pc parasını hak ediyor mu

bence hayır.
  2. Trifact

Rtx 4060 ekran kartı sıcaklık değerleri nasıl ayarlanır

fabrikasyon gelir bu. eğer kartınızda bu özellik yoksa afterburnerda ayarlayabilirsiniz desem yalan olur. çünkü kartın biosu soğuk olsa dahi sabit bir fan düşününe ayarlı ise afterburnerda da kilitli gelecektir. anca kartın biosunu değiştirmek gerekir buda garanti dışı bırakır ve önerilmesi pek...
  3. Trifact

Vatan Bilgisayar'dan 26.500 TL'ye RTX 4060 Ti ve i5 14400F sistem alınır mı?

rx580e göre yontma taş devrinden milenyuma girmek gibi bişi olur :D
  4. Trifact

Vatan Bilgisayar'dan 26.500 TL'ye RTX 4060 Ti ve i5 14400F sistem alınır mı?

alıp kullanırım diyene iyi fiyat. alırım satarım mantığındakilere şimdiden geçmiş olsun ellerinde patladı bile :D
  5. Trifact

7 Ayda Topladığım Sistem :) Fikriniz Parça Uyumu Nasıl ?

f/p lafımı geri alıyorum. 36K bu bileşenlere bir tık çok gibi geldi
  6. Trifact

7 Ayda Topladığım Sistem :) Fikriniz Parça Uyumu Nasıl ?

psu hariç gayet f/p sistem toplamışsın. güle güle kullan toplamda ne kadar mal ettin?
  7. Trifact

Hazir sistemlerin ortalama ömrü ne kadar

parçaları sökerek ve temizleyerek :D bunu yazarak anlatmak ufak bir cilt kitap olur heralde :D
  8. Trifact

Hazir sistemlerin ortalama ömrü ne kadar

bir iki hafta ömür mü? kim diyor onu ya :D gelsin biraz sohbet edelim bilgi birikiminden faydalanalım :D
  9. Trifact

Çözüldü✓ VATAN BİLGİSAYAR 4060 LI SİSTEM ALINIR MI

idrak yolları tıkıklığı var boşver anlamayacak çünkü :D
  10. Trifact

enteresan bir bakış açısı. Allah'a emanet öpüyorum seni :)
  11. Trifact

Sen ne anlatıyorsun kanka? daha öncede yazmışım ilk yazışım değilmişmişmiş. HAHAHAHAHA :) al aşağıda fotoğrafa bırakıyorum kampanyayı istersen TL'yede çevirebilirim senin için :)
  12. Trifact

6700XT ve R5 5600lü sistem alınır mı?

fiyatına bağlı?
  13. Trifact

şu hazır sistemlete koyulan bileşenleri görünce çıldırıyorum artık. önceden isyan ediyorduk madem bütün parçaları tek bir mağazadan alıyoruz bari parçalar bir tık iyi olsun diye, bunlar daha da tersine gitmeye başladı. amerikada bir mağazadan parça dizdiğinizde size rog strix bileşenler sunuyor...
  14. Trifact

HAZIR TOPLAMIŞ OLDUĞUM SİSTEM KAÇ TL'ye SATABİLİRİM?

kaça satarsından ziyade farklı bir konuya değineyim. ikinci el piyasası bildiğin ölü durumda. en ucuz fiyata alıcı çok nadir çıkıyor.
  15. Trifact

bu sistemle twitch kickde oyun yayını açabilirmiyim

ekran kartındaki stream corelardan yayın açarsın. hemde en güncel av1 kodekle iyi uploadun varsa mis gibi görüntüde gider yayına. ama 4060dan çok fazla yüksek fps bekleme.
  16. Trifact

İTOPYA dolandırıcıdır ? Mağdur olmamak için alışveriş yapmayınız ?

aynen kanka. Allah'a emanet. isyan etmek yerine yorumumu okumayı tercih etseydin hazır sistemin nasıl bir şey olduğunu tecrübesizlikten kaynaklandığını anlatmış ama anlamamayı tercih ediyorsun. yapcak bişey yok zorla değil. yardımcı olması açısından yazmıştım. sonuçta itoptya değilim bana ne...
  17. Trifact

İTOPYA dolandırıcıdır ? Mağdur olmamak için alışveriş yapmayınız ?

tecrübesizlikten kaynaklı bir sıkıntı olmuş. yani itopyada suç arıyorum yok, sende arıyorum yok. iki taraftada da sıkıntı var gibi. birincisi hazır sistem aldın diyelim sonradan ne dank ettide sorasın geldi ilk başta soraydın. ve hazır sistemlerde de evet siparişten sonra keyfe göre değişiklik...
  18. Trifact

2.El Sistem Alacağım 20.000 ₺ Sizce alınır mı ?

sakın uzak dur.
  19. Trifact

Çözüldü✓ 7500f rx 7800xt alınır mı?

7800xtnin hakkı 2Kdır. 1080pde darboğaz yapar mı? yapacaktır. ama üzmeyen fps değelerinde yapacaktır. tabi grafikleri iyice very low'a çekmezsen ve fsr kapamazsan.
Top Bottom