Arama sonuçları: *

1. VS07

Çözüldü✓ n

Hocam normal öyle gelmesi. İşlemcide kutulu yazmıyor bir alttakine bakarsan kutulu diye belirtmişler. Psu bulk olarak yazmışlar. Bulk kutusuz demek taşınma sırasında zarar gelmeyecek şekilde sarılır yollanır. Ama tabi işlemci soğutucu gelmemesi ilginç olmuş.
  2. VS07

RX 6750XT R5 5600 İçin En İyi Parçalar Ne Olur?

Hocam benim sistemimde bu ekran kartı ve işlemci var. Anakart olarak Msi mpg b550 gaming edge wifi , ram olarak Cosair Vengeance 4x8 , kasa olarak Msi mag forge 100m , psu olarak High power 750w gold ve kule tipi soğutucu olarak ise Artic freezer duo var.
  3. VS07

Bu DA G7 bitti mi cidden ya anlamadım ?

Al-sat yapan, fırsat kovalayan arkadaşlar için işler hep iyi gitmez bu arada. Ps5 21-22k civarında iken ve stok yok iken kampanya denk getirip 18k civarına alan ve 1.5k kar koyup satmak isteyenlerin ilanları ile dolu sarı site. 16.5-17k'ya gidip alıyorsun sıfırını dönüp bakmıyorsun bunlara.
  4. VS07

Bu DA G7 bitti mi cidden ya anlamadım ?

Serbest piyasa da devlet bile karışmıyor ki burda biz karışalım. Sana göre etik olmayan bu durumu ticaret olarak gören insanlar olabilir. Normal karşılamak lazım.
  5. VS07

Rx6600 sistem aldım!

Hocam sen kullanacaksın sonuçta burada kimseye bir şey kanıtlamana gerek yok. Daha iyi sistemlerin daha uygun fiyata indirime girdiğini görüyoruz. İnsanlar pahalı demekte haklı.
Top Bottom