Arama sonuçları: *

1. Vaga

Çözüldü✓ Vatan bilgisayardaki ani fiyat artışının sebebi nedir

Hocam 4060 serisinde sıkıntı olurmu ?
  2. Vaga

Çözüldü✓ Vatan bilgisayardaki ani fiyat artışının sebebi nedir

Elinde parça olmayınca veya sistemi kaldıracağı zaman böyle fiyatını yükseltiyor arada bir kontrol edin fiyat düzelir veya sistem kalkar. Başka sistemlerede bakın gelmezse diye.
  3. Vaga

İncehesaptan sistem alınır mı

25,990 bu fiyata 4060 Ti 8 gb DDR 5 sistemler oluyor vatan çıkarıp çıkarıp duruyor en kötü cuma günü gamingecesini bekle 22.00 da incehesap. belki dediğim şekil piyasada şuan vardır bakmak lazım.
  4. Vaga

Alıp almamak arasında kararsız kaldım değiştirmem gereken bir şey varmı sizce

Hocam teknoloji kanalları ve teknoloji forumları takip ederseniz kanallarda video paylaşıyorlar forumlarda sürekli insanlar konu açıyor. Ben kendimden örnek verim ben attığınız sistemin aynısını aldım özelleştirme yaparak beklesem bi tık daha iyi alabilirdim. Geçen hafta 1 hafta boyunca...
  5. Vaga

Alıp almamak arasında kararsız kaldım değiştirmem gereken bir şey varmı sizce

İndirim olacak diyorlar dostum bekleyebilirsin birde sürekli kasa atıyorlar onlardan daha güzel bişe yakalayabilirsin belki.
  6. Vaga

20 bin TL sistem önerisi

hocam inan ki ekle ekle bitmiyor her bir şey eklediğimde şunu eklesem şu kadar katıp şu sistemi alsam diye düşününce maddi olarak çok zorluyorum o yüzden yapmadım.
  7. Vaga

20 bin TL sistem önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/445106/gaming-dual4060-amd-ryzen-5-5500-mpk-asus-dual-geforce-rtx-4060-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ şu sistemi işlemciyi 5600 mpk yaparak aldım
  8. Vaga

20 bin TL sistem önerisi

anladım hocam o zaman ekleme yapmazsam sizin attığınızı tercih edim
  9. Vaga

20 bin TL sistem önerisi

https://www.gamegaraj.com/urun/pulse-5a/ hocam şu nasıl 5600 ekleyince 20900 oluyor
  10. Vaga

20 bin TL sistem önerisi

Arkadaşlar bütün ekipmanlar hazır bir tek kasam yok kasayı oyun için alacağım kendim parçaları birleştiremem. Hazır kurulu gelmesi gerek. Kullanım amacım oyun ve genel kullanım için.
Top Bottom