Arama sonuçları: *

1. Viper35

Kadıköy den Sistem alacağım dikkat etmem gerekenler ?

Hocam genelde yaşı büyük insanlar Vatan Bilgisayar'dan almak istiyor Vatan ne kadar kazık olsa da bilgisayarcılar kadar değil. En kötü Vatan Bilgisayara falan ikna etmeye çalış o tarz yerlerdeki bilgisayarcılar cidden kazık oluyor. 6 sene kullandığım 2x8gb 2133 mhz ramlerimi 700tl ye...
  2. Viper35

Çözüldü✓ Amd ryzen 5600 ve RTX3060 lı sistem nasıl

80+ bronze psu olan bir kasayla değişmeni öneririm.
  3. Viper35

Fiyatına değer mi beni kaç yıl üzmez

Fiyat pahalı geldi. Son atılan Rx 6750xt li sistem çok güzel ama anakartı kesinlikle değiştirmen lazım. b450m yapılıp alınabilir.
  4. Viper35

25k ya monitorlü sistem

her gün aynı konuyu 50 kere açarsan önyargı olur :D
  5. Viper35

25k ya monitorlü sistem

Valorantda sabit 240+ fps alamayınca komple sistemi mi değiştirmeye karar verdin :D
  6. Viper35

20.000₺ monitör dahil sistem önerisi?

Biri 24 biri 27 inc birisi 280hz biri 165 karşılaştırılamazlar.
  7. Viper35

15000₺ bütçe ile hazır sistem önerisi

https://www.gaming.gen.tr/urun/204601/mantis-6700xt-amd-ryzen-5-5600-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-oc-16gb-ram-500-gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/ bu daha mantıklı görünüyor
  8. Viper35

VATAN COMPUTER REZALETİ RTX 3070 SİSTEM YAŞANAN OLAYLAR

Ben de okurken baya zorlandım :D
  9. Viper35

Keşke yazdırsaydınız. Yazmak zorundalar bu ay benim de Pendik Vatan Bilgisayar şubesiyle ilgili bi sorunum oldu. Biraz uyuzlar çok kibar davranırsan pek takmayabilirler. Panel ve monitör çerçevesi arasında açıklık vardı aradan ışık bile görünüyordu. Müşteri beyanına benim istediğim şeyleri...
  10. Viper35

Hocam aslında hiç servislik bir durum yok bu montaj sonucunda oluşan bir hata gibi görünüyor. Vatan Bilgisayar uğraşmıyor ne olursa servise yolluyor. Vatan Bilgisayarı'ın sana verdiği kağıtda alt kısımda ürünün görünüm kısmı veya üstte müşteri beyanı diye bir yer olması lazım orada pinleri yamuk...
Top Bottom