Arama sonuçları: *

1. WörWind

Burası neden bu kadar ucuz?

Ucuz degil hatta piyasaya gore baya pahali. Sistem icin diyorum bu arada, diger urunleri nasildir bilmem.
  2. WörWind

Ryzen 5 5600 ve 4070 darboğaz olur mu

Sivi sogutma sart degil AG 400 yeterli olur. 800 lira falandi en son. Onun disinda bu sistem baya zam yemis 28kdi normalde.
  3. WörWind

Bu bilgisayar iyi mi?

O zaman attigin sistemin kasasini 0 tl farkla vento yapip alabilirsin. Monitor olarakta...
  4. WörWind

Bu bilgisayar iyi mi?

Maksimum butcen nedir monitor ve sistem icin?
  5. WörWind

Trendyol da satılan bu 12.299tl lik bu sistem alınır mı??

Alinmaz asiri kotu sistem. Komple sistem icin maksimum butcen nedir? Ona gore ikinci ele yonelmen mantikli olur.
  6. WörWind

18000 liraya Hazır pc önerisi

https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/ bu sistemi su sekilde ozellestirip alabilirsin. Aslinda gecen PC hocasi cok iyi bir sistem cikarmisti ama "su an" icin butcenize gore en mantikli bu duruyor
  7. WörWind

18000 liraya Hazır pc önerisi

19 a cikamaz misin? En azindan 18.5 falan.
  8. WörWind

Çözüldü✓ Rtx 3050 sistem oyunlarda kaç FPS verir

Size de iyi aksamlar hocam yardima ihtiyaciniz olursa etiketleyebilirsiniz elimden geldigince yardim etmeye calisirim. Siz sisteme karar verdikten sonra kalan butceye gore monitor, ekipman seceriz.
  9. WörWind

Rica ederim hocam. Attigim siiteler guvenilir. Isterseniz kendinizde bakabilirsiniz. En basitinden mesela hangi siteden alacaksaniz su su site guvenilir mi yazin. Dedigim gibi siteler guvenilir ama satis sonrasi destekleri nasildir tam bilmiyorum. En iyisi oradan alisveris yapan arkadaslara...
  10. WörWind

Daha gecen cok fena sistemler vardi hocam. Sansiniza stoklari bitti. Ama "su an icin" bulabildiklerimi atarim. Yine de firsat sistem kovalayabilirsiniz size kalmis. 1697474091 Hocam bir sorum olacak AMD ekran kartli sistem mi istersiniz nvidia mi? https://www.gamegaraj.com/urun/hero-5a/ nvidia...
  11. WörWind

Siz klavye, mouse, kulaklik, monitor, kasa yani komple bir sistem mi ariyorsunuz hocam?
  12. WörWind

Siz butcenizi soyleyin ona gore bir oneri yapalim. Trendyol, hepsiburada tarzi sitelerden sistem alinmaz.
  13. WörWind

i5 10400f işlemci ve rtx 3060 lı sistem nasıldır

Bekliyorum hocam ama konudan bagimsiz arkadas ile ortaklasa pc isi sorun olmasin? Sonradan kuserseniz falan is sikintiya girer belki sizin acinizdan diyorum. Yine de size kalmis tabi ben elimden geldigince oneride bulunurum.
  14. WörWind

Cok kotu hocam sakin almayin. Butceniz artar mi? 27-28 falan. Artmaz ise ona gore bakayim.
  15. WörWind

Allah koruisun sakin alma asiri pahali. Trendyol, hepsiburada tarzi sitelerden hazir sistem alinmaz. Butceni soylersen yardimci olabiliriz.
  16. WörWind

🔥 RYZEN 5 5500 / RX 6600 12 Bin TL

Kasa, PSU birde butce varsa ssd ama sistem ile ozellestirilen ssdler neredeyse tekli satilan fiyata. Ondan dolayi ssdyi yukseltmeye gerek var mi bilemedim.
  17. WörWind

🔥 RYZEN 5 5500 / RX 6600 12 Bin TL

Ekran karti yuksek tutulup parcalardan kisilmis. Ondan dolayi ucuz. Kasa PSU ya deginmiyorum bile. Butceniz yoksa alinabilirde 15e falan cikarsaniz daha iyisini buluruz belki.
  18. WörWind

Merhaba 24-26k bütçe ile kasa arıyorum

Size kalmis hocam bence bu sistem daha mantikli. Tabi 20k butcesi olan insanlar icin attiginiz daha iyide yani butce varken DDR5 bir sistem daha mantikli bana gore. Hem 4060 TI olmasi DLSS 3.0 ve FG teknolojilerini de sunuyor. Her ne kadar 3070 TI saf performans olarak biraz daha onde de olsa...
  19. WörWind

25k bütçede 4060TI / AMD Ryzen 5 7500F pc nasıldır

Bu butcede su anlik en iyisi o. Yakin zamanda daha iyisi cikar belki.
  20. WörWind

24 k ya bu sitem alınır mı

Yeterde artar.
Top Bottom