Arama sonuçları: *

1. Xeaph

Çözüldü✓ İtopya 4 gündür sipariş hazırlanıyor gösteriyor

Arkadaşlar ben e-ticaret işiyle ilgileniyorum. Günlük 300 kargodan aşağı düşmüyor işlerimiz. Bizim paketlemenin tanesi 5-7 dakika sürdüğü halde yetişmiyor bazı siparişler. Ertesi güne bıraktığımız sıkça oluyor. Bu adamların işlerinin ne kadar yoğun olduğunu biliyorsunuz. Hele ki teknoloji...
  2. Xeaph

Bu takası yapmalı mıyım sizce?

Ben PS4'den vazgeçersem satayım direk. Parasıyla çok daha isabetli kararlar alırım gibi duruyor. Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim dostlar.
  3. Xeaph

21 inc 60 hz bi monitör hocam 1644818891 Ps4’ü satmak daha kolay ve mantıklı değil mi sizce? O pc satılmaz yani. Onun yerine parça parça pc toplamak nasıl bir yol olur?
  4. Xeaph

Max neler yapar? Yani oyun olarak veya genel derslere çalışmak için ne kadar iş görür?
  5. Xeaph

Arkadaşlar yeğenlerime ps4 almıştım, bir yıl kadar kullandılar, şimdi pc lazım onlara okul için vs. Bir arkadaşımda bu pc var. Sizce takas yapmalı mıyım? Monitör dahil bu arada. Sizce üste para vermeli miyim? Ne kadar vermem makul olur? Ps4 500gb 1 kutulu oyun (Gow), dijitalde bir kaç oyun var...
  6. Xeaph

Gamegaraj 5an

Ben bu cihazı kullanıyorum. Gayet başarılı bir ürün. Öneririm kesinlikle. https://www.itopya.com/tp-link-tl-wn823n-300mbps-mini-kablosuz-n-usb-adaptor/
  7. Xeaph

Ryzen 1600'lü Hazır sistem

Alacağın yerin internet adresi varsa ver bizde alalım bence güzel sistem güzel fiyat.
Top Bottom