Arama sonuçları: *

1. Xpertronic

Gaming gen tr ye guvenebilirmiyim ????

güvenilir
  2. Xpertronic

Elraenn parva alınır mı?

ben olsam almam sana da önermem
  3. Xpertronic

Yeni bilgisayar aldım ne yapmam gerek?

1657195344 Hayırlı olsun
  4. Xpertronic

Sizce Mağazası Olan Bütün Firmalar Ödeme Bölmeyi Yapar Mı?

yaparlar diye tahmin ediyorum eğer yapılmıyorsa nakit paranı kartına atıp limiti + olarak yükseltip alabilirsin
  5. Xpertronic

İtopya yeni mağaza açıldıktan sonraki kargo süresi

Kargo geç geliyor zaten yeni mağazaya geçince birde kargo süreleri uzayabilir diyorlardı önceden de uzundu zaten :D ama sıkıntı yok öyle eksik çıkma vs. ben hiç yaşamadım kargo süreci dışında hiçbir sorun yaşamadım ben firma ile
  6. Xpertronic

Elraen parva kutuların gönderilmemesi bir sorunmu?

arkadaşın dediği gibi 2. el bile olabilir 0 ürünlerin kutusunu neden göndermesinler ki bir iş var bence bunun içinde
  7. Xpertronic

Elraen parva kutuların gönderilmemesi bir sorunmu?

Normalde kutuların gelmesi gerekiyor ürünler kutularla garantiye gönderiliyor çoğunda öyle oluyor bence müşteri hizmetlerini arayıp sor derim sorun olabilir mi dersen bence olur, sorun olmasa bile ben kutularımında gelmesini isterdim.
  8. Xpertronic

Da sistem 3 aldım çok mutluyum:)

hayırlı olsun
  9. Xpertronic

Da sistem 3 stok geldi sepete atsam durur mu?

gider diye biliyorum
  10. Xpertronic

Alırım H.O (Paramız buna yetti)

hayırlı olsun güle güle kullan
  11. Xpertronic

bu pc nasıl tükendi

yaptım şimdi
  12. Xpertronic

bu pc nasıl tükendi

Reis bende imzamı düzenleyeceğim ama mesela bundan daha kısa yazılar yazacağım çok fazla oldu diyor nasıl yapmam lazım?
  13. Xpertronic

İtopya ups kargo

Hazır sistem alırsan 2 parça şeklinde paketleme oluyor biri kasa biri boş kutu ve ekran kartı ikisi aynı anda veriliyor kargoya aynı anda gelir. Demonte alırsanda aynı bu şekilde oluyor.
  14. Xpertronic

Bu sistem alınır mı ?

merhaba bu sistemi bu şekilde değiştirerek alacağım alınır mı ? Değişecek parçaları; işlemci; ryzen 5 3600 ile değişecek. kasa; Thermaltake Versa J23 650W değişecek. ürün link ; https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-sirius-ryzen-5-2500x-16gb-480gb-ssd-gtx1660-super-p-36201
  15. Xpertronic

Hazır sistem önerisi 7,5k

Bro buranın özel yeri var mı seninle oradan iletişime geçsem şunu al şöyle yap diye beni yönlendirsen parça falan önersen ?
  16. Xpertronic

toplamak isterim ama parça takmayı yapabileceğimi sanmıyorum
  17. Xpertronic

stokta yok diyor şu an sipariş versem elime ulaşır mı da sistem ?
  18. Xpertronic

ayrı ayrı ucuza geliyor biliyorum ama ben parçaları takmayı anlamıyorum ve yakın yerde taktırabilecegim yerde yok o yüzden hazır almayı düşünüyorum
  19. Xpertronic

Fark etmez ikiside olur
Top Bottom