Arama sonuçları: *

1. YagizS

Bilgisayarımın performansını gereğinden düşük buluyorum

Bilgisayarım hazır bir bilgisayar olduğu için yükseltmeye müsait değil. Satmayı düşünüyorum 2 3 ay içerisinde alan olursa, almaz iseler satmayacağım. Performansı aynı GT 9800 gibi hatta daha düşük.
  2. YagizS

Bilgisayarımın performansını gereğinden düşük buluyorum

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Benim elimde Lenovo 90G70057Tx model bir bilgisayar var. Mesela CS:GO'da 100 120 FPS gibi bir değer vermesi gerekirken bilgisayarım 60 FPS'i geçmiyor veya başka oyunlarda diğerlerine nazaran düşük performans veriyor ve ekran kartım yüzde yüzünü...
  3. YagizS

Lenovo İdeacentre 510-15ABR Model Bilgisayarımı Nasıl Satabilirim ?

Anladım artık beklemekten başka bir çarem kalmadı.
  4. YagizS

2250 TL ye koyarsam yaklaşık 1 veya 2 haftada satabilir miyim ? Çünkü yerine başka bir sistem toplayacağım onun için.
  5. YagizS

Yaklaşık 1500 TL civarı teklif ediyorlar benim istediğim fiyat 2500 TL yanında acer marka monitörüm var onu da yanında vereceğim.
  6. YagizS

Merhaba arkadaşlar, herkese iyi forumlar. Elimde Lenovo model bir bilgisayar mevcut ben bu bilgisayarı satmak istiyorum. Ama kimse ilanıma yazı yazmıyor veya fiyatı çok ölü veriyor. Sistemin özellikleri ise şunlardır; AMD A10 9700 işlemci. GT 730 2 GB GDDR 3 ekran kartı. 8 GB 2133 MHz RAM...
Top Bottom