Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Güncel piyasayı hesaba katarsak bilgisayarım ne kadar eder?

Tek tek sat kardeş. Benim pc yi toplu halde 5k ya satmamıştım zamanında tek tek satarak 6.8k ya sattım :) ama 2 ay sürdü
  2. Yasin / EsquaReD

İtopya garanti belgesi vermedi

Garanti belgesiyle servise veremiyorsun ki zaten fatura istiyorlar öenmli değil o kadar
  3. Yasin / EsquaReD

Laptop mu Masaüstü mu almaliyim?

Sabit bir yerden kullanacaksan masaüstü al. Ben sağa sola yanımda götürüyorum lazım oluyor diyorsan laptop.
  4. Yasin / EsquaReD

Teknobiyotik apu 2021 alınır mı? ?

Ramler güzelmiş. Kasayı ve işlemciyi 2.elden garantili temiz bir şekilde bulursa daha güzelini toplayabilir belki.
  5. Yasin / EsquaReD

2. EL BİLGİSAYAR ÖNEREBİLİRMİSİNİZ

Çok iyiydi işte çocuk askere gidicem 1 hafta sonra 1 kuruş param yok askerde diye acil bu fiyattan vericekti elimde nakit yoktu kaçırdım zaten ertesi güne satmış başkasına.
  6. Yasin / EsquaReD

Rx570 ikinci el sistem nasıldır?

Konumu karabağlar seç sistemlere bak. Şuan fiyatı 6.250 olması lazım pazarlık yaparsın
  7. Yasin / EsquaReD

Tmm benim dediğim sistem de izmirde karabağlarda hala satmadıysa istiyosanız atayım size alacaksanız
  8. Yasin / EsquaReD

Ne zaman düşer bilemem ama kardeş ben geçen hafta şöyle bir sistem buldum. 3700X İşlemci Rog strix b450-f anakart 8x2 16 gb 3200mhz rgb ram 500gb wd black m2ssd Gametech 6 fanlı rgb kasa+700W80+ PSU Zotac 1650 4gb çift fan ekran kartı Bu sistemi 5,5k ya satın alacaktım nakit çıkmadığı için...
  9. Yasin / EsquaReD

Alınmaz kardeş daha güzel fırsatlar gelir acele etme sakın. 5bin az para değil
  10. Yasin / EsquaReD

2. EL BİLGİSAYAR ÖNEREBİLİRMİSİNİZ

İzmir de oturuyorsan tam sana göre muazzam bir sistem var. 5,5k ya 3700x asus strix b450-f 8x2 ram zotac 1650 4gb wd black 500gbm2ssd gametech 6 fanlı kasa 700W80+ PSU yılbaşında almış garantileri devam kutu fatura full
  11. Yasin / EsquaReD

İkinci el rx570 sistem alınır mı?

Fiyatta biraz daha zorlayabilirsin düşürmesi için.
  12. Yasin / EsquaReD

Gaming Gen TR'den alınan kampanyalı hazır sistem bakın ne halde gelmiş!

Aynısı oyuncu markette benim de başıma geldi. Kasanın camı kırıldı. Zararımı yuriçi kargodanm çıkardım.
  13. Yasin / EsquaReD

6700xt 5600x 12.000TL büyük indirimler

Bu arada msi ın da kulaklığıda dahil galiba sisteme aksesuar ve yazılım kısmından bakarsanız görürsünüz
  14. Yasin / EsquaReD

Kargo hasar tespit tutanağı tutulurken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Kardeşim ya paket geldiği zaman dağıtıcı arkadaşı kapıda bekletip onun gözü önünde açacaksın ya da kendin açarken video kaydına alacaksın. Bunlar olduğu sürece sen haklı çıkarsın.
  15. Yasin / EsquaReD

Yardım itopya teknik servis süresi

10-15 gün sürer daha itopya arızanın çözümüne göre garantiye yollayacak orda kargo süresi olcak. Adamlar tamir edecek geri itopyaya kargo süresi sonra itopya sana kargolıcak 2 hafta gider.
  16. Yasin / EsquaReD

İtopya apu-mon yeni monitör+klavye+mouse sistem (4999TL)

Fena değil yanında ki hediye ekipmanlarda güzel.
  17. Yasin / EsquaReD

HANGİSİNİ ALMALIYIM ?

Laptop
  18. Yasin / EsquaReD

İnce hesap İndirimli siste

Ben bu fiyattan daha düşüğüne hem bu sistemden bi tık daha güçlü hemde monitörlüsünü satıyorum. varsa talip görüşelim.
  19. Yasin / EsquaReD

iki rx5600xt sisteminden hangisi alınır?

Blade olanı alırdım
Top Bottom