Arama sonuçları: *

1. Yasin Çelik

Sinerji Themistokles Sistem Alınır mı?

Pahalı bence, alınmaz. Daha iyisi toplanabilir. Hele ekran kartını ikinci el alabilirim derseniz çok daha iyi performans verecek bir sistem toplanır.
  2. Yasin Çelik

Pc kolik ödeme sayfası

@pckolik.com
  3. Yasin Çelik

İNCEHESAP gaming kasa freedoss sıkıntısı

Yeni çıkan parçalara hakim değilim maalesef, konu açarak sorabilirsiniz.
  4. Yasin Çelik

İNCEHESAP gaming kasa freedoss sıkıntısı

Freedos al zaten, fazladan 2K civarı para ödersin win10 alırsan geçiriyorlar fiyatını her türlü. O kısmı basit, uygun fiyata key alarak yaparsınız sonrasında.
  5. Yasin Çelik

Sistemi iade etmelimiyim

Kötü bence iade edin, 3.3K edecek hiçbir yanı yok sistemin. Kendi bütçenizi oluşturursanız çok daha iyi bir sistem toplarsınız.
  6. Yasin Çelik

Bu sistem dün daha ucuz değil miydi?

Welcome to Turkey bro!
  7. Yasin Çelik

Sana Çok Teşekkür Ederim Abdullah Abi

Geçen sene Vatan'dan aldığım sistemin sadece ekran kartını satsam, Sistem+Monitör parası çıkıyor. :D
  8. Yasin Çelik

Sinerji APU sistem vs DRAX-APU32 vs Pollux 3APU

Benim tercihim Sinerji'deki sistem olurdu. Gamegaraj'daki fiyat olarak pahalı, İtopya'dakinin SSD'si sorunlu. Edit: Gamegarajdaki'nde 3400G varmış, fiyatına değer. Pollux 3APU öneririm.
  9. Yasin Çelik

MAKS 6000 TL FİYAT ARALIGINDA OYUN PC Sİ ÖNEREBİLECEK VARMI [ Sadece Kasa }

Çok daha iyi olur elbette ama bütçe meselesi tabi. :)
  10. Yasin Çelik

MAKS 6000 TL FİYAT ARALIGINDA OYUN PC Sİ ÖNEREBİLECEK VARMI [ Sadece Kasa }

Bu sistemi alabilirsiniz, yukarıdaki arkadaşın attığı 3500'lü sistemi alıp çekirdeksiz bir hayat sürmeyin. https://www.gaming.gen.tr/urun/5985/cyber-10400f-intel-i5-10400f-asus-dual-gtx-1660-super-6gb-16gb-ram-500gb-ssd-gaming-bilgisayar/
  11. Yasin Çelik

İncehesap Özelleştirilmiş Sistem

Bence yanlış düşünüyorsunuz, AMD de artık bu işte oldukça başarılı. Ayrıca incehesap'taki sistemin son derece kazık olduğunu belirtmeliyim. Anakart serinin en kötüsünden seçilmiş, İşlemci sizi çoğu oyunda üzecek 6c/6t yapısına sahip, Kasa-PSU'da ucuza kaçılmış, PSU kalitesi düşük. Nvidia...
  12. Yasin Çelik

İncehesap Özelleştirilmiş Sistem

Hocam bütçenizi arttırıp bu sistemi alabilirseniz sizin için çook daha iyi olur. Arada 600TL'lik bir fiyat farkı var ama kesinlikle değer. https://www.gaming.gen.tr/urun/5986/blade-5600xt-amd-ryzen-5-3600-asus-dual-rx-5600-xt-evo-6gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
  13. Yasin Çelik

2060 mi 1660s mi arkadaslar

Bence bu sistemi tercih etmelisiniz; https://www.gaming.gen.tr/urun/5986/blade-5600xt-amd-ryzen-5-3600-asus-dual-rx-5600-xt-evo-6gb-16gb-ram-512gb-ssd-gaming-bilgisayar/
  14. Yasin Çelik

VATAN PC DEN BÖYLE Bİ SİSTEM ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM İYİMİDİR

Ben de Ventus XS serisi ekran kartı kullanıyorum, 72-73 dereceyi geçmiyor sıcaklığı. Yani ısınma sorunuyla karşılaşmazsın. Hele ki Spec Delta gibi bir kasada, asla.
  15. Yasin Çelik

GameGaraj'ın neden anakart ve SSD markaları garip?

Samsung değilse alınmaz abi (!)
  16. Yasin Çelik

İiyimi sizce 1.80GHZ

GHZ'e bakarak işlemcinin gücünü anlayamazsınız. Bilgisayar oyun konusunda üzer, ekran kartı fiyatına göre berbat. İşlemci, SSD ve RAM'ler iyi, iş için uygun bir bilgisayar.
  17. Yasin Çelik

Game Garaj Yeni 3080 Li PC!

16K'lık sistem fiyatına göre gayet güzel. Ancak 10700K, 3080 besleyebiliyor mu emin değilim.
  18. Yasin Çelik

Abdullah Hacıgul instadan müjde dedi?

O tarz bir sistem geleceğini sanmıyorum. Rehber şeklinde olur büyük ihtimalle, ikinci el dahi olabilir.
Top Bottom