Arama sonuçları: *

1. Yavuz Selim

Bu sistem alınır mı ?

hangi ekran kartı acaba sizdeki 1763154670 570kullanan tanıdığım var bayadır kullanıyor halen sağlam bu biraz da şans işi yine de araştırmaya devam edeceğim
  2. Yavuz Selim

Bu sistem alınır mı ?

İşin içinden çıkamayacağım 😅
  3. Yavuz Selim

Bu sistem alınır mı ?

henüz almadım yarın sipariş veririm gibi duruyor. fiyat bana göre çok iyi geldi tek sorun psu o da ilerleyen günlerde değiştirilir yaklaşık 4 gündür bakınıyodum sistemlere bence şu an bu fiyata en iyi bu sistem gibi duruyor bilemiyorum denk geldiklerimden en iyisi bu gibi geldi bana
  4. Yavuz Selim

Bu sistem alınır mı ?

6-7 ay beni idare ederse psu değişimine giderim o zaman umarım o zamana kadar idare eder beni.
  5. Yavuz Selim

Bu sistem alınır mı ?

aynı durumdayız ama ben hiç sistem yakalayamadım şu ana kadar bakmaya da fırsat olmuyor alıp geçeceğim almışken de başımı ağrıtmasın istiyorum psunun kötü olması canımı sıktı ne yapıcam bilemiyorum şu an. 1763151369 evet 5070 parasına belki daha ucuzuna 9070xtli sistemler satılıyor gibi bişey...
  6. Yavuz Selim

Bu sistem alınır mı ?

evet.
  7. Yavuz Selim

Bu sistem alınır mı ?

sağ olun hocam sistemdeki sıvı soğutucu yeterli midir birde bitfenix psu iyi midir marka hakkında hiçbir fikrim yok fakat kasa tasarımını beğendim.
  8. Yavuz Selim

Bu sistem alınır mı ?

yani umarım pişman olmam amd ekran kartı kullanmadım hiç. sıvı soğutucu yeterli midir 7800x3d için?
  9. Yavuz Selim

Bu sistem alınır mı ?

düz 5070li bakıyodum 5070+78003dli iyi kasa+soğutmalı fakat bütçemi aşıyodu. oyun amaçlı alıyorum genelde 2k oynarım arada bir 1080p oynarım diye düşünüyodum. 1tb kioxia dramli ssdim var zaten ikinci ssd olarak takacağım onu. 1763150188 neden hocam
  10. Yavuz Selim

Bu sistem alınır mı ?

Bütçem 70k. Linkteki sistemde işlemciyi 7800x3d yaptım fiyat uygun mu ? 5070li istiyodum fakat 70kya çok bulamadım 5070+7800x3d sistem o yüzden 9070xtli bakmaya karar verdim. Fiyatına göre iyi mi daha iyisi varsa atabilir misiniz...
  11. Yavuz Selim

80K ya bu sistem iyi mi ?

Hangi kanallara bakmam lazım.
  12. Yavuz Selim

Link var mı hocam. Bir de 7800x3dli bir sistem istiyorum eğer o fiyata varsa havada kaparım
  13. Yavuz Selim

Tebilon'da sistem özelleştirdim bu fiyata kadar çıkabiliyorum fiyatına göre iyi mi yoksa kazık mı ?
  14. Yavuz Selim

35k hazır sistem önerisi

Gaming gecesi hazır sistem ürünlerini özelleştirebiliyor muyuz ?
  15. Yavuz Selim

35k hazır sistem önerisi

Yarın sipariş vermeyi düşünüyodu ama söyleyeyim yine de belki bekler Cuma gününü
  16. Yavuz Selim

35k hazır sistem önerisi

Arkadaşım için 35k bütçeyle sistem arıyoruz. Belirttiğim fiyatı aşmazsak sevinirim, tavsiyelerinizi bekliyoruz.
  17. Yavuz Selim

4500Tl sistem Önerisi

Eyvallah konu açmadan önce araştırdım ama göremedim. Teşekkürler
  18. Yavuz Selim

4500Tl sistem Önerisi

Öncelikle selamlar, hayırlı akşamlar. Arkadaşım 4500Tl ye pc almak istiyor (hazır). Önerileriniz nelerdir. Link atarsanız sevinirim. Teşekkürler
  19. Yavuz Selim

6000TL Gaming Pc Önerisi

teşekkürler.
  20. Yavuz Selim

6000TL Gaming Pc Önerisi

Arkadaşlar 6000TL hazır gaming PC önerebilir misiniz ? (Link atmanız yeterli)
Geri