Arama sonuçları: *

1. A

Çözüldü✓ 24k Sistem H.O mu G.O mu ?

hocam en yakın zamanda kendime 1tb kc3000 ssd alacağım. Bir süre idare eder diye umuyorum. Dönem içerisinde geliştirmelere para ayırabildikçe bakarım diye düşündüm. 1673001127 Hocam sizin pcyle arada ekran kartı ve ram dışında çok bir fark yok gibi gerçekten. Kısa bir baktım eğer anakart...
  2. A

hocam bende emin olamıyorum bir türlü. 12400f'in ısındığı bir gerçek ortalama 600-1000 arasına kule tipi veya 1.5k-2.5k fiyat bandında sıvı soğutucu almam gerekicek. E bu durumda direkt 2.Pcyi mi alsaydım diye sorgulamıyor değilim.
  3. A

Hocam bu sistem o sistem zaten karakız4 sistemin adı. Ben anakartı ve Ramleri geliştirdim üstüne taksit yapınca bi 700 lira civarında vade farkı koydu durum bundan ibaret.
  4. A

Hocam bu ekran kartının OC modeli için tdp değeri 290w gözükürken internet sitelerinde de tavsiye edilen psu 750w şeklinde geçiyor. İşlemci i5-12400f tdpsi 65w. Bunları göz önüne alınca 650w 80+ yeterli gelir mi gelmez mi bilemedim. Ayrıca gaming gen trde bulunan Mantis3070ti modelini de almayı...
  5. A

Arkadaşlar attığım resimlerdeki ilk sistemi yaklaşık 24kya geliştirilmiş haliyle satın aldım. Yorumlarınızı bekliyorum. Değmiş mi sizce ? Buna karşılık olarak ikinci resimdeki sistemi almayı düşünüyordum(35k) ama fiyat farkına değmeyeceğini düşündüm. Fikirlerinizi alabilirsem sevinirim :) Bu...
  6. A

30000 tl öneri sistem

hocam bana da atar mısınız
  7. A

22k 24 k hazir sistem önerisi

Ben de o sistemi almayı düşünüyorum da emin olamıyorum. Gelecekte görüntü işleme üstüne kendimi geliştirmeyi planlıyorum. Bu konuda Nvidia açık ara önde. Render vs işlerimde olabilir. Bu ihtimaller yüzünden her ne kadar amd fp olsa da nvidia alsam mı yoksa o zaman kadar idare eder miyim...
  8. A

22k 24 k hazir sistem önerisi

hocam 2k mı kullanıyorsunuz 1080p mi ?
  9. A

Hangi Sistemi Almam Daha İyi Olur

Hocam 3080li model daha iyi değil mi ? birde başka bir sistem buldum. i5 13600kf 3080 li 34k iyi mi sizce değer mi ?
  10. A

Hangi Sistemi Almam Daha İyi Olur

Kendime ilk kez sistem alacağım.Pc olarak beni en az 5 yıl götürsün istiyorum. İleride Render almam gerekebilir ama arada 10sn fark var diye fikirlere kapalı edğilim. Yani oyunlarda veya renderde işte 3-5 fps fark olucak ve ya 3-5sn erken biticek diye daha fazla fiyat ödemek mantıksız geliyor...
Top Bottom