Arama sonuçları: *

1. alienemre

Bu takası yapmalı mıyım sizce?

oyun olarak ps4 de yanaşamaz bile bence gündelik işlerde sorun çıkarmaz ama dediğim gibi oyun zor yani gtx730 çoook eski bir kart iş yapar fps oyunlarını kasmadan oynatır ama işlemcisi eski ekran kartı eski ram 8 ama DDR kaç kaç mhz yazmıyor ssd bile yok harddisk var ps4 fiyatlarında baktım...
  2. alienemre

GameGaraj Sisteme Özelleştirme Önerisi

sadece oyun oynacayksa öyle yapsın yoksa ryzen7 sonuçta render yazılım vs için kullanacaksa rami 32 yapması lazım bence hem rahatlar bilgisyaar
  3. alienemre

GameGaraj Sisteme Özelleştirme Önerisi

ryzen7 3700x ve 32gb ram yap kanka uzun yıllar kullan
  4. alienemre

Sinerji hazır sistem,(monitör,klavye,mouse dahil)

5400 e 5 ay önce arkadaşım 8gb rx570 sistem almıştı şimdi apu zor toplanıyor
  5. alienemre

işlemciyi ryzen 5 yapmak monitörü 144hz yapmak ( çok mühim değil zaten 144 fps fazla almak lazım ama ileriye ödünk olsun diye )gibi olasılaklar varsa yapın bence tek seferde ileriye dönük olur ekran kartı fiyatları düşerse alır takarsınız bi 1650 ya da 1660 ya da istediğiniz bir şey
  6. alienemre

kanka ssd az bende de 240 gb yer var yetmiyor
  7. alienemre

Evkur oyuncu PC almak :(

ben de yön avmedn aldım kredi kartımız vs olmadığı için ama pc listesini bi atman lazım ben imkanlar dahilin capser excalibur g770i 12kya aldım elden taksit ile ben aldğımda 8k idi
  8. alienemre

20 k bütçede hazır sistem önerisi

https://www.itopya.com/azunyan-ultra-amd-ryzen-5-5600x-asus-radeon-rx-6700-xt-dual-12gb-16gb-ddr4-512gb-m2-ssd-gaming-bilgisayar/ monitörsüz iyi bu işlemci r5 di özelliştirden r7 yaptım kafana göre oyna orada hatta...
  9. alienemre

İnce hesap vulcan [MYT] Sistem

Kanka 1.5k fazla evet ama 750 liralık da hediyesi var . Yani sen bilirisin .
  10. alienemre

İnce hesap vulcan [MYT] Sistem

Eğer üstüne 1500 k daha eklersen 750 tllik bedeva ürün alabilceğin bir sistem var daha yeni yayınladı stok 750 tane haberin olsun .
Top Bottom