Arama sonuçları: *

1. B

Sizce dart 1 sistem stok sorunu olmasaydı çok rahat 9500 TL ye alınabilir miydi?

Dostum zaten en büyük sorun stok sorunu. Dolar bir yere kadar etkiliyor. Bu fiyatların ana sebebi stok sorunu. Rahat bulurdun. Ama stok sorunu ne zaman biter orası muamma.
  2. B

Sizce dart 1 sistem stok sorunu olmasaydı çok rahat 9500 TL ye alınabilir miydi?

Evet. Diyorum ya stok sorunu varken dahi 10.000 TL idi. Stok sorunu geçerse 8k lara rahat bulunur.
  3. B

Dostum zaten stok sorunu varken 10k'ya sattılar. Çok daha düşük olurdu
  4. B

MoleculePC iade gerçekleştirmiyormuş !!!!

Ben öyle yaptım geçen. 15k 'Lık alışveriş yapmıştım.
  5. B

Dostum e devlet ten başvur. para da almıyorlar. Sen daha hiç arama. dinle beni. ihtar gidince onlar seni arar.
  6. B

Hiç arama. Ararsan ertelemeye çalışırlar. Tamam derler 14 günü geçirirler. Sen Tüketici Mahkemesine başvurunu yap. Onlar seni ararlar ihtar gidince. Sen onları arama.
  7. B

Dostum seni kandırmaya çalışıyorlar. Uğraşma hiç. E-devlet üzerinden belgelerle tüketici mahkemesine ver. O süre zarfında da PC'yi bedava kullan.
  8. B

Yok. e devlet üzerinden tüketici mahkemesine ver direk belgelerle. Uğraşmaya değmez.
  9. B

Rtx 2060 lı sistem Alıyorum

Alınır. rtx 2060 2. elde 6-7k'lardaydı.
  10. B

SİSTEMİ ALDIM ARTIK HAYIRLI OLSUN SONRASI İÇİN TAVSİYELERİNİZ 5 5600x V 3060

Güzel yani. Bir tık pahalı diyeceğim de bu dönemde sistem kalmadı. Kasa çirkin geliyor bana. Gelince satıp değiştirebilirsin istersen.
  11. B

Sistemim Çok Isındı Ne Yapmam Gerekiyor?

Ya tamam siz haklısınç. Adam sallamış. Termometre ile ölçmeden size ısındı dememeliydi.
  12. B

Ya kardeşim ölçmemiş zaten. Sıcak olduğunu söylüyor ve bir program vasıtasıyla ölçmek istiyor. Neyin açıklaması bu?
  13. B

https://www.fenehli.com/3-sinif-fen-bilimleri-bes-duyumuzduyu-organlari-ve-gorevleri/ Deri nedir, ne işe yarar oku lütfen. Ayrıca fan da hızlanmış olabilir. 1616254118 Hocam güneş sıcaktır desen uydurmuş mu oluyorsun. Adam ölçmek ve somut bir değer bulmak istiyor işte. Program ismi sormuş...
  14. B

Keşke açıklamayı da okusanız. Adam ölçmek için program sormuş zaten.
  15. B

ULTIMA-TUF3060 alınır mı ?

Gitti güzelim sistem :D Bu arada bütçen ne kadar?
  16. B

Yeterli bilgiyi edinemedim bu sistem kaç para eder bilemedim tam?

Olabilir. Ben minimum değer için söyledim. rx 570'li sistemlere baktım bu fiyatların üstüneydi.
  17. B

Telep olursa pazarlık yap. Talep olmazsa yavaştan fiyati düşür.
  18. B

Tekli satış ayrı bir mevzu. Bu şekilde 10k'ya mı satacağını zannediyorsun?
Top Bottom