Arama sonuçları: *

1. B

Sistemimi kaça satabilirim?

İkinci elde 20 ye gider. Eşe , dosta 25 gider.
  2. B

Arc a750 / 5 5500 Sistem

Link yok dostum takip etceksin. 1 2 haftaya illa çıkar
  3. B

Arc a750 / 5 5500 Sistem

22 bine 4060 alırsın dostum.Arc a750 ekran kartı bende de var. O fiyata degmez
  4. B

Bu sistem bana hayırlı olsun

1700 pimli işlemci almayın bence , Intel yakinda yeni nesil çıkaracak. Amd tarafı daha mantıklı bence ya da İntelin yeni işlemcilerini bekleyebilirsiniz. Online oyunlarda işlemcinin yüksek fps veremicek Amdlerdeki gibi.
  5. B

16 GB Ekran Kartı Şart mı?

Madem rekabetçi oyunlar oynuyorsan 18 20k Lara 4060 sistem çıkıyor. En kötü işlemci yükseltmesi ile 25k ya toplarsın. 40 Klara gerek yok bence
  6. B

0 3 oyunu 2 GB ekran kartı ile oynuyorum😅
  7. B

4gb bile yeter o oyunlar için
  8. B

LAPTOP MU MASAÜSTÜ MÜ

Takip et forumları illa indirimler oluyor. Kasım'da genel olarak kampanyalar oluyor. Acelen yoksa 5060 li sistem yakalayabilirsin. İstanbul'daysan ikinci el temiz sistem seçeneğinde var
  9. B

LAPTOP MU MASAÜSTÜ MÜ

İlerde saticaksan Rtx li kasa al. Satmicaksan alabilirsin. Ben tercih etmezdim
  10. B

LAPTOP MU MASAÜSTÜ MÜ

Laptop alma dostum. Çoğu cikan laptop kronik sorunlu. 2 yıla daha yeni modeller çıkar. Masaüstü İkinci el de alabilirsin bilgin varsa. Arc a750 ile oynadığın oyunlara bak. Uyumluysa 10k ya arc a750li sistem bulabilirsin ikinci el
  11. B

Yeni ssd almam lazım 1tb

https://amzn.eu/d/9l0JjiA Bunu alabilirsiniz. Ama soğutucu ile kullanmanız lazım. Çünkü Kioxia modellleri hep ısınıyor. En ucuz olarak bu
  12. B

Yeni ssd almam lazım 1tb

0 garantili al ikinci el alma dostum.
  13. B

Yeni ssd almam lazım 1tb

Bı tane kutu al. Eski ssd yi ona koy. Yeni 1 tb oraya tak Ekran kartının takılan yerine ssd aparati ile 2 ci ssd takabilirsiniz. Yalnız ekran kartı büyük değilse orayı kapatmiyorsa
  14. B

Kasamı satıcam 2 ay kullandım ne kadara satabilirim

Yüzde 20 düşüp satabilirsin. Ama sen 30dan koy. Gelen teklifleri degerlendir. 25 e satılır diye düşünüyorum.
  15. B

HAZIR SİSTEMDE 4060 mı ARC B580 Mİ

Ray tracing açarsan çöker. Giriş orta arası kart. En kötü highden mediuma çekersin. Bende 4060 var. Çoğu AAA oyunu oynadım. Gölge kalite, yansıma gibi birkaç ayarı kısarak medium high arası oynadım. Bende sorun olmadı
  16. B

Kendim 13400f kullanıyorum yeterli. Belki online oyunlarda örnek LoL 150fps falan veriyor. Ben hikayeli oyun oynuyorum. sorun yok. Online oyunlar tekli çekirdek hızına bakar. 14400f daha iyi tekli cekirdekte ama stok fan yetmeyebilir.
  17. B

Intel,nvdia amd, atı çoğu ekran kartı kullanan biri olarak Kafan rahat olsun 4060. Nvdia gpularda vram kullanımı azaltan özellik getircekmis sözde. Ne kadar doğru , doğru olsa bile ne kadar ise yarar tartışılır. 1080p için şimdilik yetiyor. 4060 , b580 göre piyasada satma şansin daha fazla. B580...
  18. B

Sistemim kaça gider alıcı varmı RX 6650 xt

20 den koy 15 16 ya satarsan sat gitsin. Acelen yoksa 17 18 e gider. Duran şey ucuzlamiyor zaten. Ama temizse ürünlerin
  19. B

Arkadaşlar sizce iptal etmelimiyim

1080 de çok sorun değil. Uygun fiyata aldıysan
  20. B

İ5 14400F 4060Tİ Hazır sistem Nasıldır

13400f var stok soğutucu yeterli. 14400f overlocklu halı ısınıyor. Bilgim yok bu konuda. Sizin yerinizde olsam 30 k ya bu modeli almam. İntel her zamanki gibi soket değiştiriyor. Başka 1700 pinli model cikmicak. Amd 5 e geçerim. Oyun performansı daha iyi
Geri