Arama sonuçları: *

1. berkaysenocak

RX 7900 XT ve Ryzen 7 7800x3d 1080p de darboğaz yapar mı

Diğer bilgisayarımda rx 6900 XT kullanıyorum hiç bir sıkıntı yaşamdım. Arada sırada güncelleme yaptığımda veya kapat aç yaptığımda bildirimlere watman uyarısı verip sadece OC ayarlarımı sıfırlıyordu. 2. bilgisayarımda RTX 3080 kullanıyorum. Bilgisayarı kapat aç yaptığımda bu kartda AMD kartıma...
  2. berkaysenocak

23bin TL hazır sistem önerisi

Aynen doğru ramleri değiştirmeye gerek yok
  3. berkaysenocak

Anakarta 500 TL daha fazla para verebilirsen ramlerini 3200 mhz ile sınırlamak zorunda kalmazsın hatta boost ile 4000 mhz de çalıştırabilirsin.
  4. berkaysenocak

Atıklarındansa bu daha mantıklı ama beklersen daha F/P sistemler düşebilir. Gainward ekran kartıda 3060 ekran kartı derece listesi bu. Asus Duali geçmiş gözüküyor. 4000 serisinde de benzer olacağını düşünüyorum.
  5. berkaysenocak

Dün fiyatı 17 bin TL idi bu fiyata bile bu sistemlerden daha iyi böyle sistemler bekle bence https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-grasseb-ryzen-5-5500-16gb-500gb-nvme-m2-ssd-gainward-geforce-ghost-8gb-rtx4060-oyun-bilgisayari-p-46429?utm_source=pc&utm_medium=pchocasitv&utm_campaign=youtube
  6. berkaysenocak

Bu sistemde 4 k oynama şansım var mı ?

DLSS 3 açmadığın sürece güncel oyunlarda 60 hz bile alamayabilirsin. Alen Wake 2 30 fps ortalama ile oynarsın tahminimce. DLSS 3 çoğu oyunda yok. Bundan dolayı 4K için 4080 ve üstü ekran kartlarını kullanmanı tavsiye ederim.
Top Bottom