Arama sonuçları: *

1. byaltekin

İNCE HESAP GAMİNG GECESİ

Bundan daha iyi sistem gelmez artık diye düşünüyorum. rami 32 yap bütçen yoksa çök direkt ama bir iki tık güncelleme yapılabilir.
  2. byaltekin

İNCE HESAP GAMİNG GECESİ

En sonki attıgı yorum buydu tahminimizce 7700xt 7800xt gelir diye düşünüyoruz ama hayırlısı.
  3. byaltekin

İNCE HESAP GAMİNG GECESİ

Yine saçma sapan satılmayan parçalar yine intel eski işlemciler abartılı fiyatlar. Yok abi bu aksamdan da bi cacık cıkmayacak gibi. Taner abi 7700xt sistemi çıkarsın da sonrasında elveda 2024 indirim rezilliği..
  4. byaltekin

RTX 4060 Ryzen 5 7500F Sistem Nasıldır?

Kasa ve psu konusunda benim tercihim fsp oluyor. Ama sen çok dip kasa psular haricinde aklına yatan 80+ bronze sertifikalı kasaları tercih edebilirsin. MSI MAG iyi gibi ventolar iyi yada en dip olarak bitfenix aresler falan var bu tamamen tercih meselesi. 80+ Bronze sertifikalı olsun min...
  5. byaltekin

RTX 4060 Ryzen 5 7500F Sistem Nasıldır?

İşlemci ısınan bir işlemci ama çok fazla ısındığını düşünmüyorum özelleştirme seçeneklerindeki deepcool markayı tercih edebilirsin soğutur. Ekran kartına gelince windforce serisinin sogutmasının iyi olmadığını çok ısındığını söylemişlerdi. İstersen gaming oc yap ram olarak 32 yapabilirsin en fp...
  6. byaltekin

Gaming gecesi bu sistem kaça düşerse alınır

Ben genelde instagrama değil de youtube'a abone oldum bildirimleri açtım videoyu paylaştığında bana bildirim geliyo
  7. byaltekin

Gaming gecesi bu sistem kaça düşerse alınır

Bu kalp yorumlarını takip eden bir ben değilmişim demek ki :) 27-28 aralığa kadar beklerim yoksa çekerim gg9 u daha da yılbaşından sonra hep bindirim olur tahminim :)
  8. byaltekin

Belirlediğim hazır sistem var. Ekleme yapmalı mıyım ?

5200 olanı değil de en kötü 5600 mhz olanı almaya çalış bence.
  9. byaltekin

İtoya Bilgisayar için bilgilendirme

Dostum bence o paralara gereksiz. DDR 5 sisteme geçerim senin yerinde olsam. Örn :Pc hocası - GG9 Şahsi fikrime göre belirttiğim sistem anakartının da işlemcinin de ekran kartının da kat kat iyisi .
Top Bottom