Arama sonuçları: *

1. C

Trendyol Zeiron Mirage X32 pc iyi mi?

Bu fiyata Trendyola sistem koyup sipariş geldikçe sistem toplayıp satma fikri çık aklımdan 🤣
  2. C

Hazır Sistem bulmak için site site gezmeye son -OPEN SOURCE HALE GETİRDİM-

Kral ders versene adamlardan habersiz güncel veriyi nasıl çekebiliyorsun 😅 1723046256 Bence s_inerji hata yapmış en uygun hazır sistemler arasında s_inerji başta
  3. C

Ya Düzelmiş sanırım hocam ya da bende anlık bir hata olmuş 😅
  4. C

@Existentia krall filitrede superlerde sıkıntı olmuş muhtemelen S diye girildiği için
  5. C

26K Bütçeye Hangi Sistem alınır

@Existentia 😅
  6. C

26K Bütçeye Hangi Sistem alınır

https://ucuzasistem.com/ Formdan arkadaş kurmuş siteyi faydası dokunabilir göz atın
  7. C

Yanlış yere yazmışım mesajida silemedim kaldı böyle 😅
  8. C

Hocam üstteki alıntıladigim kendi mesajımda bunu belirttim ama aşılması zor durumlar değil bence tabii ki dikkat etmekte fayda var @Existentia İletişim formu eklersen firmalar kolay iletişim sağlayabilir
  9. C

Rekabetçi bir ortama zemin hazirlar
  10. C

İleriki zamanda tüm filtreler uygulandığında tek tek parçalarin ne kadar tuttuğunu da otamatik beraber gösterirse Derim 😅😅
  11. C

Tüm Fikirleri önemsediğiniz için ben teşekkür ederim. Ayrıca @Abdullah Hacıgül kardeşim uzun zamandır firmaların kasıtlı olarak fiyat düşürmeyip kasıtlı olarak sistem çıkarmadığını belirtmişti o da uygun görürse bu konuyu ve siteyi formda ön planda tutabilirse son kullanıcılar için çok faydalı...
  12. C

Fikir muazzam gerçekten eline emeğine sağlık sana önceliklli tavsiyem logo renk ve diğer görsel şeylerden önce sitenin başına görünen yerine "Site içerisinde paylaşılan ürünler tamamen bilgilendirme amaçlı olup ticari kâr güdülenmemektedir. Ürüne dair görsel, fiyat, teknik özellik ve diğer...
  13. C

Bilmiyorum var mı başka böyle site ya da burada konuşuldu mu ama ben bir PC toplama sihirbazıda olsa çok iyi olur diye düşünüyorum. Mantık şu şekilde sistemde bulunmasını istediğin parçaları giriyorsun ve site hangi parçayı hangi siteden uyguna alacağını söyleyecek ve toplam maliyeti belirtecek
  14. C

40k bütçeli Sistem arıyorum

Benim sistem vok un paylaştığına yakın 7900 gre bence daha iyi çünkü ekstralar eklenmiş halde ama Nvidia takıntın varsa durum değişir Ben sana 7900 gre nin konumunu paylaşayim ona göre değerlendir RX 7800<RX7 900 gre<RX 7900 xt Rtx 4070 S=<RX 7900 GRE<RTX 4070Ti
  15. C

40k bütçeli Sistem arıyorum

Kral bence Şu an sana göre uygun iki kampanya var 1.siVok 4 1722788244 2.si Baytemur VOK un sistemi tam paket soğutma 32 GB ram kule tipi
  16. C

Gamegaraj hazır sistem , 29.739 tl

bu fiyatlara çıktıktan sonra ddr4 de kalmak mantıksız olur haziran ayında topladığım sistem satılık burada ama ekleme biraz daha yukarı çıkıp 4070 superli bu sistem daha mantıklı satarsam buna geçecem aklıma sadece yeni sistemin ramlar takılıyor :D
Top Bottom