Arama sonuçları: *

1. crcyle

Çözüldü✓ PC Hocası-GG12 Sistem Alınır mı?

diyorum içinize sinen ssisstem varssa alın yoksa içinizde kalır cidden kötü bir durum 1734375318 aynen bu durumda var bazenleri aniden bir sistem çıkartıyorlar bi anda bitiyor böyle bişe olma ihtimali de var
  2. crcyle

yok bilgisayar açıkken hiç çökmüyor hiç bişe olmadı ama sadece açarken aradabir çöküyor. Bazenleri o psu yerinden kapatıyorum her şeyin fişini çekiyorum o yüzden mi oluyor anlamadım. Ama açıkken hiç bir sıkıntı yaşamadım 1734374688 kanka emin ol 4070 süper alacaksan 40 k yı elden çıkar çünkü...
  3. crcyle

hocam seni çok iyi anlıyorum benim ilk sistemimde çok pişmanlığım oldu o yüzden onu satıp bunu aldım almışken her şey uyumlu ve biraz diğerine göre iyi olsun istedim. Bence içine sinen olursa onu almalısın çünkü ben bekledim ve biraz zarar ettim. Bne de kararızdım dedim bu fiyata 4070 süperli...
  4. crcyle

bios falan baya araştırdım yaptım da çözemedim sıvı soğutucu monte geldi evet. Senin bütçen ne şuan birde monitör aldım Lenovo r27qe
  5. crcyle

oyun oynayamadım maalesef şuan sistem boştayken sessi yok gibi benim eski sistem çok gürültülüydü bunda şimdi hatırladım pc geç açılıyor sadece normalde 10-15 saniyeye benimki 40 saniye falan ve bazenleri çöküyor American bişe bişe açılıyor şimdi hatırladım gaming gen e yazcaktım şimdi bi...
  6. crcyle

boştayken 1734373206 sıvı soğutucu Thermalright Aqua Elite 240 ARGB V3 yaptım rami de şuan stokta yok Corsair Vengeance 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 AMD EXPO DDR5 Ram kasa değiştirmedim enermax ama kasa güzel çok geniş beğendim
  7. crcyle

aldım memnunum bir sıkıntı yok strest testi falan da yaptım bi sıkıntı çıkmadı 1734372889 xd kanka al bak pcden yazıyorum foto mu atim 1734372902 bekle atıyorum 1734373023 şuan bir sürü şey falan açık sıcaklık falan böyle bu arada sıvı soğutucu ekledim ram ekledim 16*16 6000mhz yaptım
  8. crcyle

bra ben de gg12 aldım nolacak şimdi ben napıyım ben de coil whine çıkmadı korkuyorum
  9. crcyle

Monitör tavsiye eder misiniz

Bios ayarlarını falan yaptım ama bilmiyorum hala kurcalıyorum. Windows deneme sürümüyle gönderiliyor 1734044805 Maalesef anakartta o yok telefonu bağlıcan ya da adaptör alman lazım ya da ethernet kablo
  10. crcyle

Kanks ramlari 2*16 yaltım bide sıvı soğutu yaptım aldım oynamadım hiç bir sıkıntı yok sadece pcyi açarken 40-45 saniye sürüyor ve arada açarken çöküyor American megatrends oluyor nedenini anlamadım hala başka bi sorunu yok
  11. crcyle

Var knk lenovo r27qe özellikleri falan baya iyi fiyatına göre ama ölü piksel gibi sorunları çıkabiliyor alcaksan değişim falan uğraşırsın en kötü bu arada ben de aynı sistemi aldım bir hafta oldu h.o.
Top Bottom