Arama sonuçları: *

1. damn2u

TEBİLON HAZIR SİSTEM ALINIR MI

Bende bunu öneririm, sadece ram tek modül, ikincisi eklenmediği için siz ayrı alırsınız.
  2. damn2u

14400f b580 alınır mı 26k

Vento seçersen daha iyi olur.
  3. damn2u

14400f b580 alınır mı 26k

Daha bugün güya F/P sistem olarak tanıtılan 5600X + RTX4060ti sistemin yanında bence gayet alınabilir duruyor.
  4. damn2u

I7 8700K / 3060Tİ Halen günümüzde nasıl sizce

Biz millete ölü soket diye 14. nesil bile önermezken çocuğun enayiliğe bakar mısın? Arasan böyle arkadaş bulamazsın. :kekw:
  5. damn2u

I7 8700K / 3060Tİ Halen günümüzde nasıl sizce

Keşke böyle arkadaşlarımız olsa da eski sistemlerimizi rahat rahat yenilesek.
  6. damn2u

Vatan Hazır Sistem Alınır mı

Ben kasayı Corsair yapardım, hem kasa olarak hem psu olarak daha iyi. Ramler ileride isteniyorsa değiştirilir zaten. Şimdiden hayırlı olsun sisteminiz.
  7. damn2u

R5 7500F-Rtx 4060 Vatan sistem alınır mı

Aynen aynen, söyle de pimi çekmeden göndersinler de patlamasın.
  8. damn2u

R5 7500F-Rtx 4060 Vatan sistem alınır mı

Görmeden gelen sistemlerden yani internetten alınan sistemlerde parça mı çalıyorlar, ikinci el parça falan mı takılıyor sanıyorsunuz?
  9. damn2u

R5 5500 + RX 5500 XT sistem alınır mı ?

Ekran görüntüsünde ki düzenlemeler ile alın. Geri kalan paranızla monitör ve ekipman alırsınız. https://www.incehesap.com/neron-silver-hazir-sistem-fiyati-50705/
  10. damn2u

Galax 4070 SUPER + AMD Ryzen 5 7600 Hazır Sistem Nasıldır?

O zaman böyle alınabilir sanırım.
  11. damn2u

Galax 4070 SUPER + AMD Ryzen 5 7600 Hazır Sistem Nasıldır?

Bütçeniz müsaitse en uygun özelleştirme böyle olur. Ramlerin CL geçikme değerleri pek iyi değil fakat bütçeyi daha da yukarı çekmek gerekiyor daha iyi ramler için.
  12. damn2u

4060sistem Vs 4070super sistem

GTA 6 için Ryzen 7500F + RTX4070S tabi ki daha iyi seçim olur. İkinci monitör sonradan de eklenebilir olduğu gibi yayıncı değilseniz gerek bile yok.
  13. damn2u

26.499TL'ye r5 8400F Asus 4060 alınır mı (Ddr5)

Nvidia fetişi dışında alınacak bir sistem değil.
  14. damn2u

Shark 7A bu değiştirmelerle alınır mı?

Anakartı güçlü ve ileriye yönelik seçmek mantıklı bir hareket. Bütçeniz varsa işlemci soğutucu geçici bile alsanız bunu alın derim. Sonra daha kaliteli soğutucu alırsınız...
  15. damn2u

Shark 7A bu değiştirmelerle alınır mı?

Soğutucuyu ihmal etmeyin, bu tarz bir işlemciyi stok soğutucu ile idare edemezsiniz.
  16. damn2u

24k ya ddr5 sistem iyi mi ?

Bence AM5 sistem almak ileriye yönelik daha mantıklı olurdu. https://www.gencergaming.com/gen-xx-ddr5
  17. damn2u

AMD 9 3900X 3.8GHz RTX 3090 24GB hazır sistem alınır mı?

Elimde satılık köprü var ilgilenirseniz, yanında bu sistemi de bedava vereceğim.
  18. damn2u

Arkadaşlar bilgisayar bakıyodum arada kaldım çok

Hayır sıkıntı olmaz, şimdiden hayırlı olsun.
  19. damn2u

Arkadaşlar bilgisayar bakıyodum arada kaldım çok

HAQQUS-GEN XX olan sistem güzel, işlemci Ryzen 5600 yapılır, ram tercihen çok ufak bir bütçe ile rgb yapılabilir, psu mutlaka deepcool/fsp/msi markalarından biri ile değiştirilir ve alınır. SSD'yi yükseltmeye gerek yok çünkü AGI markasına en ufak bir güvenim yok. İsterseniz sonra ayrı bir SSD...
  20. damn2u

İncehesap islemci yukseltimi

Araştırma yapmadan almanız sizin hatanız. Konu başlığını da değiştirmenizi öneririm, sırf bunun için mahkemeye verilebilirsiniz.
Geri