Arama sonuçları: *

1. erayotuzdort

1 ay önce hazır sistem aldım işlemcimi satacağım

Kutusunun içinden çıkmış olması gerek, bence çıktı, arkadaşımda da çıktı. Bende intel, arkadaşımda amd vardı. Üzerinde garanti belgesi yerine geçer diye yazıyor olması gerek, kullanım klavuzu gibi bir şeyde.
  2. erayotuzdort

1 ay önce hazır sistem aldım işlemcimi satacağım

1) hayır 2)evet olur 3)Geçmez, garanti belgesini de göndermen lazım, işlemcinin içinde var galiba. 4)teknik olarak evet ama alan sen olduğun için sıkıntı olabilir bence tam bilgim yok. 5)belge resmiliğini kaybedebilir. Bildiğim kadarıyla garanti belgesini göndersen yeter. (yanlış olabilir...
  3. erayotuzdort

Bu sistem bu işlemci ve ekran kartı ile kullanılır mı? Eksik veya fazla var mı?

Olur bence, ama paran yetiyorsa ryzen 7600 almanı tavsiye ederim, hem ddr5 e geçmiş olursun, hem de darboğaz olma hitimali olmaz. Fps oyunlarında belki 5800x daha fazla performans verebilir. Ama bu halinden bahsediyorsan yapmaz kanka. 1685017406 Yani darboğaz yapmaz.
  4. erayotuzdort

Bu hazır sistem alınır mı ?

İşlemci gayet iyi kankam, yapmaz. Ama gider fps oyunu oynarsan yapar kanka.
  5. erayotuzdort

Bu hazır sistem alınır mı ?

Alınır bence, ileride soğutucu almanı tavsiye ederim ama. Buradan alıcaksan ya COOLER MASTER ML360 ILLUSION Yada CORSAIR H100 RGB 240MM tavsiye ederim.
  6. erayotuzdort

Hazır sistemi değerlendirir misiniz?

Ekran kartı olarak buna da bakabilirsin. https://www.hepsiburada.com/xfx-speedster-qick-319-amd-radeon-rx-6700-xt-black-12gb-gddr6-192bit-dx12-ekran-karti-rx-67xtypbdp-pm-HBC000007SKIE Rami daha fazla ve soğutması daha iyi.
  7. erayotuzdort

bu sistem alınır mı??

Sorularına cevap. 1: Evet, kasaya sığar. 2:Evet, soğutucu yeterli. 3: Bana fazla geldi, zorlanırsa 3060tı lı bir sistem toplanabilir, işlemciden bir tık düşmek lazım tabi bunun için.
  8. erayotuzdort

25000 TL sistem monitör dahil değil

Bu kasayı nedense hiç sevmiyorum, daha önce kulanan varmı bilmiyorum ama hava akışı güzel olmazmış gibime geliyor. Birde 360mm sıvı soğutma desteklememesi sıkıntı bence.
  9. erayotuzdort

Psu sorun olur mu acil

Arkadaş doğru diyor, darboğaz yapmazmış, yanlış söylemişim. Sadece fps oyunlarında biraz sıkıntı çıkar bence ama onun dışında sorun çıkmıyor.
  10. erayotuzdort

Psu sorun olur mu acil

İnş
  11. erayotuzdort

Psu sorun olur mu acil

Kankam sıkıntı çıkarmaz gibime geldi de, o işlemci ile ekran kartı güzel darboğaz yapar bence.
  12. erayotuzdort

AMD Ryzen 5 5500 RTX 3060 8 GB Sistem Nasıldır?

https://www.incehesap.com/asus-prime-b550m-a-csm-anakart-fiyati-47134/ Bunu seç alttan.
  13. erayotuzdort

AMD Ryzen 5 5500 RTX 3060 8 GB Sistem Nasıldır?

A Anakartı kesinlikle değiştir.
  14. erayotuzdort

25k civarı en iyi oyuncu kasası önerir misiniz?

Kankam konunu aratma bölümüne basit bir şekilde yazarsan bir çok sonuç bulabilirsin.
  15. erayotuzdort

GAMİNG GEN TR MAĞAZA ALIŞVERİŞİ

Kankam frekans tv nin sistem topladığı yer yani güvenilir. 1683055648 Ama yinede teslim almadan önce hasar görmediğinden emin ol.
  16. erayotuzdort

MONZA-3060 hazır sistem nasıldır

Güzel ama aşşağıdan bence ASUS PRO B550M anakartını seçersen süper olur.PSU olarakta en aşşağıdan 650w seçersen süper olur. 1683025698 2x m2 ssd ve 4 ram girişi. PSU da ileride yapılabilecek yükseltmeler için.
  17. erayotuzdort

2K (çözünürlük) sistem tavsiyesi…

Kankam istersen başlığı değiştir, 2k yazmışsın.
Top Bottom