Arama sonuçları: *

1. E

Gaming.Gen.TR Donanım Arşivi GT 2 Kasalar

Şimdi baktımda 2 ilan var birisi 13.500 birisi de 11.999. 13.500 yazanda tam vicdansız, 12bin TL'ye zaten toplanıyor o sistem...
  2. E

Bu arada şimdi gamin.gen.tr'den hazır kasalar kısmında RX6600 filtrelediğimde yalnızca iki tane GT2 kasalar görünüyor ve yakında stoklarda yazıyor. Muhtemelen parça alternatifiyle tekrar stoklayacaklar. Günlük olarak takibe aldım siteyi.
  3. E

15'inde dersek o zaman daha yaklaşık 1 ay var çünkü yeni paylaşıldı GT2 sistem... Karalara bağladım ya, neyse hayırlısı olsun :) Teşekkürler ilginiz için. 1658220943 Stok bittikten ortalama yarım saat bir saat kadar baktımda stok görmeyince malesef umudumu yitirip bakmadım daha.
  4. E

Donanım arşivini genelde youtube üzerinden sistem paylaştıkça takip ediyorum, foruma henüz üye oldumda biraz yabancıyım. Oylamayı forum üzerinden mi yapıyorlar? Ve belirli aralıklarla mı yapıyorlar? Atıyorum her 15-20 günde bir oylama yapıp sistem topluyorlar denebilir mi? Elimdeki bilgisayarı...
  5. E

Üzüldüm ya gerçekten, tam olarak alacağım her parça ile toplanmış bir kasaydı. İnşallah ekran kartı ve işlemci harici parçalar alternatifiyle yenilenirde 3 aşağı 5 yukarı bir fiyatla, o zaman yararlanabiliriz.. Teşekkürler ilginiz için.
  6. E

Selamlar arkadaşlar. Bildiğiniz üzere haftasonu GT 2 sistemler paylaşıldı gaming.gen.tr sitesi üzerinde. Malesef kredi kartım yanımda olmadığı için sipariş veremedim ve yaklaşık 4-5 saat sonra kartımı aldığımda herhangi bir stok kalmamıştı. Forumu biraz araştırdım da stokların yenileneceği veya...
Top Bottom