Arama sonuçları: *

1. freygasm

Sadece işlemci geldi !!!

? LASŞKDLŞASKJFLŞAJKFSAJFKASJFKSAJKDSALKD TAKSİT BİTTİKTEN SONRA DA SALÇA EKMEK+GAZOZ DA YOLLARLAR MI?
  2. freygasm

Vatan 11.11 indirimleri günlüğü

Trde 4070ti super high end sayılır ama 4070ti super koyup yandaki her şeyi giriş seviye, çalıştırsın mantığıyla koymak pek hoş olmuyo. Şahin tekerlekli ferrari motoru gibi.
  3. freygasm

High end sistem alcak adam pek bakmaz hazır sisteme açıkçası. Çok inciği cıncığı istediğin gibi olsun istiyorsun ama hazır sistemler tatmin etmiyor o konuda.
  4. freygasm

Vatan yine koymuş çocuğu kampanyalı sistem topluyoruz diye gezenlere.
  5. freygasm

ModArt Bombastic vs Phoenix 4060 V2 vs Enis Sallow

Öncelikle attığın sistemde qhd oyun oynamakta sıkıntı yaşarsın 4060 AAA oyunları akıcı bir şekilde qhd oynayabilecek bir kart değil. Geleceğe yönelik yatırım olsun diyorsan da o modeli alma. g27qpf ve lgnin (modelini unuttum) qhd 170hz monitörlerini öneririm.
  6. freygasm

Bu Sistem Alınır Mı Bütçe 30.000TL

Evet doğru. 2x8 kitler optimize değil birinci olarak. İkinci olarak da 8gb belleklerin hepsi kötü chip kullanıyor.
  7. freygasm

DA-G8 HAZIR SİSTEM ÖZELLEŞTİRİLMİŞ ALINIR MI

KESİNLİKLE ALINMAZ.
  8. freygasm

Yeni sistemi aldım ama..

Stok bittiğinde kasa değişiyor genelde. Ona bakmanız lazım alırken.
  9. freygasm

Bu sistem çok mu ucuz yoksa bana mı öyle geliyor 4070TI

Akakçede en ucuz 4070ti ve 7500f ile 31kya geliyor sadece. Farklı dünyaların insanısınız galiba.
  10. freygasm

Bu sistem çok mu ucuz yoksa bana mı öyle geliyor 4070TI

100k vereyim bana 5set alsana o zaman :D 4070ti+7500f 20k mı? :D
  11. freygasm

itopya da kendim kasa topladım

Daha kötü bir sistem olamazdı.
  12. freygasm

Pckolik Hazır Sistemiyle İlgili Soru

Yoo, 4070 high fps 1080p, med fps 2k kartı. 4070tiyle karıştırma. Aralarında dağlar var.
  13. freygasm

18 19k arası hazır kasa önerir misiniz??

Tüm parçaları tek tek topla yine daha ucuz oluyor hocam. Neye göre içindeki parçalara göre uygun merak ettim.
  14. freygasm

R5 5600X, ASUS GeForce TUF RTX 3060 Ekran Kartlı sistem nasıl?

https://www.gaming.gen.tr/urun/275817/nova-tuf4070-intel-i5-12400f-asus-tuf-gaming-geforce-rtx-4070-oc-12gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#btnFPS Amd tarafında 5800x3d, 7600 tercih edilebilir. Ama bütçeyi aşabilir 7600 tarafında.
  15. freygasm

R5 5600X, ASUS GeForce TUF RTX 3060 Ekran Kartlı sistem nasıl?

Arkadaşlarından uzaklaş. Trust the process. Pahalıya bilgisayar kakalayan mahalle pcsi sistemi gibi olmuş. Toplam bütçen nedir?
  16. freygasm

3070 ROG STRİX EKRAN KARTI

Onun sebebini ben de tam bilmiyorum ama 3. bir seçenek daha var bunla oyunlarda da illa karşılaşmışsınızıdır; örneğin zamanında elimde olan 2060 bir kart vardı farm together gibi bi oyunda %45ekran kartı kullanımı 83derecelere varıyordu; aynı kart warzoneda %100de 60derece üstüne çıkmıyordu...
  17. freygasm

Ne olduğunu biliyorum zaten. Tecrübe ettiğim bildiğim bir konuda yorum yaptım. Bilmediğim-eksik bildiğim konu hakkında yorumum olmaz forumda veya herhangi bir yerde.
  18. freygasm

2. el ekran kartı alış-satışı yaptığım ve elimde çok fazla kart bulunduğu için biliyorum bunu çünkü. 8X yapıldığında test sıcaklıklar daha düşük gözüküyor ve piyasada bu testleri yapanların büyük çoğunluğu 8xte sıcaklığı düşük gösterip alacak adamın gözünü korkutmamaya çalışıyor.
  19. freygasm

Tamam o halde siz 8x MSAA testlerini referans alın.
  20. freygasm

Yanlış bilgi. 0X 1080pde karta daha çok yük biner. 8X test yapanlar genelde kartın ısısını düşük gösterip satmaya çalışanlar.
Top Bottom