Arama sonuçları: *

1. hakan32

Rtx 4060 PC Önerisi Gerekli

Kampanyaları takip etmen lazım o bütçede 4060lı hazır sistem bulman zor.
  2. hakan32

Sistemim ne kadar eder?

Cevaptan hoşlanmayacaksan foruma konu açma kardeşim. Ederi neyse onu yazdım Fazla veren varsa ver kaçırma.
  3. hakan32

Sistemim ne kadar eder?

zaten komşundan başkası almaz oyüzden ver gitsin :D 1727897481 Bende komşularıma satıyorum artık soran olursa diye bekletiyorum ilana koyup satılmıyor pahalı sistemler.
  4. hakan32

Sistemim ne kadar eder?

2.elde fiyat ölür herkes taksitle alıyor artık ürünleri peşin para vererek alma dönemi bitti. Malesef takas yaparak daha iyi bir sisteme geçmek mantıklı aksi taktirde yarı yarıya fiyat veriliyor daha yükseğe satması çok zor. Koysun ilana kendi görsün. Bende ne sistemler var satmaktan vazgeçtim...
  5. hakan32

Sistemim ne kadar eder?

max 20k
  6. hakan32

4060sistem Vs 4070super sistem

CS go valo gibi oyunlar oynuyorsan 10yıldan fazla gider.
  7. hakan32

4060sistem Vs 4070super sistem

Valla oynadığın oyuna göre değişir. Valo cs gibi oyunlar oynuyorsan 4060 10 yıl götürür.
  8. hakan32

Çözüldü✓ 35k bütçe full amd her oyunu oynatan bilgisayar lazım

kayda değer fark olmadığı için Gerek yok Tek slotta iş görür.
  9. hakan32

ddr5 ramlarin hepsi Tek slotta dual olarak çalışır asıl siz bilmeden konuşmayın. Evet izledim video tek slot ve çift slot arasında ddr5 ramlerde fark %1 ile 3 arasında
  10. hakan32

DDR5 Ramler Tek slotta dual olarak çalıştığı için Tek ram ile Çift Ram arasında fps farkı olmuyor.
  11. hakan32

R5 7500F RX7600 ALINIR MI?

30 yıldır teknik serviste çalışıyorum elimden geçen parçaların hattı hesabı yok bizzat tecrübe ettiğim hatta sırf bu Durumla alakalı Forumda makalem bile mevcut Söylediklerim tamamen doğrudur. Sana saçma gelen şeyler bilmediğinden dolayı hak veriyorum. Okumak istersen Konuyu aşağı bırakıyorum...
  12. hakan32

Ben uyarımı yapayımda sana göre saçma gelen şeylerin pek bir önemi yok
  13. hakan32

Vatan'dan aldığım hazır sistem kargoya verilmedi?

Büyük ihtimalle kargoya verilmiştir dağıtıma bile çıkılmış olabilir Vatanın sipariş güncellemesi otomatik çalışmıyor tek tek el ile manuel olarak işleniyor. Sizin sipariş güncellemeyi unutmuş olabilirler. 1720329707 Ben ekran kartı siparişi vermiştim ürün hazırlanıyor kısmında iken zil çaldı...
  14. hakan32

o güç kaynağı ile ekran kartını çöp edersin söyliyim. AMD ekran kartları Voltaj konusunda çok hassas AMD ekran kartı kullanacaksan şayet Güç kaynağı kaliteli olmak zorunda aksi taktirde Ekran kartın bozulur.
  15. hakan32

33000 TL HAZIR BİLGİSAYAR ÖNERİNİZ VERMI ACABA???

aynı sistemler 3 gün önce 22k dan satıldı biraz beklersen kampanya olabilir yakın zamanda
  16. hakan32

sistemim 2k rahatlıkla kaldırırmı

Dlss Performans modunda açarsan kasmaz.
  17. hakan32

sistemim 2k rahatlıkla kaldırırmı

4060 la ben 2 k da orta seviye DLSS ve RTX ultra performans modunda bütün oyunları En az ortalama 100 fps de oynayabildim. 4060 ti bence her türlü oynatır.
  18. hakan32

Çözüldü✓ All-İn-One Tasarım Bilgisayarı Önerisi

mx550 li bir cihaz ile devam edicez duruma göre Laptop tercih edilecek teşekkür ederim yorumlar için.
  19. hakan32

Mac bende önerdim Müşterim apple ile arası hiç iyi değil kullanmakta çok zorlanıyor aslında ilk başta bende önermiştim Windows istiyor İlla En kötü Mac windows kurucaz gibi duruyor :D ama 3060 lık model hoşuna gitti bakalım araştırıyoruz hala
  20. hakan32

Merhaba arkadaşlar Dişçi müşterime All-in-one Pc almak istiyorum Çok tecrübem olmadığı için Soğutma performans iyi olan Min RTX 3060 lı 16gb ramli 1TB ssdli bir ALL-İN-One PC arıyoruz. Bütçe sorunu yoktur. Ancak Fiyat performans olması öncelikli tercihimiz. Birde 7/24 aktif olacak PC
Top Bottom