Arama sonuçları: *

1. hakmer11

Tek tek indirimde mi? Toplu sistem mi?

Merhaba, benim tecrübem ve araştırmalarıma göre tek tek toplamak her zaman daha pahalıya geliyor. Tavsiyem indirimli hazır kasa kovalamanız
  2. hakmer11

Hazır Beyaz Sistem önerisi

teşekkür ederim, daha önce denk gelmemiştim gayet şık duruyor, şu an ki aşamada gpu bulmak çok zor biliyorsun dolayısıyla fiyat konusunda da avantaj sağlayarak hazır sisteme yöneleyim istedim aslında. yukarıda paylaştığım linke göre beyaz bir sistem toplasan donanımları ne olurdu
  3. hakmer11

3060 ti düşünüyorum, teşekkür ederim haklısın da işte kasa beyaz olsun, içine ne kadar beyaz ve RGB katabilirsem katayım mantığıyla hareket ediyorum, eşimin talebi bu yönde :D
  4. hakmer11

Arkadaşlar merhaba, Eşime beyaz temalı bir hazır sistem almak istiyorum. Ekran kartı 3060 ti olacak, beyaz olması şart değil ancak ne kadar ekleyebilirsek o kadar iyi. Aklımda ki sistemin linkini aşağıya bırakıyorum. Özelleştirme olarak coolermaster beyaz kasa, çift fanlı beyaz sıvı soğutma ve...
  5. hakmer11

Molecule Gaming Kripton GB Kasası alınır mı ? Hem gaming hemde mining için

Başka öneri var mıdır, takibe alıyorum arkadaşlar
  6. hakmer11

Dediğiniz gibi bekleyeceğim, bu tarz hazır sistem fırsatları için hangi sayfa/kanalları takip etmeliyim ?
  7. hakmer11

Tavsiye için teşekkür ederim. Farklı fikirleri, önerileri olan arkadaşlar varsa lütfen paylaşsın
  8. hakmer11

Arkadaşalr merhaba, aşağıda ki linkte bulunan kasa sizce alınır mı ? Fiyat performans olarak, kurun her an artabileceğini ve asgari ücretinde zamlanacağını düşündükten sonra değerlendirip, fikirlerinizi paylaşabilir misiniz ? Kasayı eşime alacağım ve bilgisayarda bulunmadığımızda ETH mining...
  9. hakmer11

Molecule PC- 6700XT hazır sistemi

Merhaba, Linkteki sistemi almayı düşünüyorum. Fiyat-performans olarak nasıldır ? Bir süre miningde kullanmayı düşünüyorum ancak alma sebebim tamamen oyun oynamak. Moleculepc nasıldır, sistem nasıldır yorumlarınızı merak etmekteyim...
  10. hakmer11

SİSTEMİ ALDIM ARTIK HAYIRLI OLSUN SONRASI İÇİN TAVSİYELERİNİZ 5 5600x V 3060

Fiyatı şu an 13.356,88₺ olarak gözükmekte. Acaba parçalar mı değişti Güzel kasa, güle güle kullan
Top Bottom