Arama sonuçları: *

1. hasancandogru

VATAN BİLGİSAYARDAN HAZIR SİSTEM ALINDIĞINDA WİFİ ADAPTÖRÜ GELİR Mİ

Gelmez. Özellikle belirttilerse hediye diye ancak öyle.
  2. hasancandogru

sistem parçaları kötü mü

Gayet iyi fiyata göre alıp geçin.
  3. hasancandogru

Çözüldü✓ Bu sistemi aldım hatamı yaptım ?

Çöp değil sadece en temek b450 kart olmuş. Yapacak çokta bişey yok idare etmelik anakart canını sıkacak bir durum yok fiyat iyi. o fiyata TUF vs verecek halleri yok zaten.
  4. hasancandogru

Yeni alınmış sistemde performans sıkıntıları

Hocam kimse sormamış ama ram mhz değerlerini açtınız mı ? Biostan kontrol eder misiniz ? Yanlış anlamayın sistem kurdum ramlerden biri bozukmuş mesela oyunlardan aldığım fps lerde fark ettim. 2. slottaki ram bozukmuş iade ettim yenisi geliyor örneğin.
  5. hasancandogru

RTX 3070 + i3 12100F + 512GB SSD Sistemim ne kadar eder?

Ekran kartsız sistemin nerdeyse aynısını daha dün sıfır 7 bine topladım. ekran kartınında ikinci eli max 8 k desen 6k ya bile varda çürük onlar. 15k yapar zaten. 16 ya bulduysan yapıştır direk. Eğer satmaya kararlıysan 1-2 bin için bekleme öünkü belediğin her an zarardasın. Şuan 15 kya satman la...
  6. hasancandogru

Frekans tv apu sistem alınır mı?

ryzen 5 5600g ile 4600g arasında performans olarak neredeyse fark yok. Hangisi fiyat olarak uygunsa size tercih edebilirsiniz. Gördüğüm kadarıyla fiyat iyi 1677144902 pardon
  7. hasancandogru

Frekans tv apu sistem alınır mı?

4600g de amd nin değilm ? intel ne alaka :D
  8. hasancandogru

Elraenn parva alınır mı?

Link ?
  9. hasancandogru

9-12k arası hazır sistemler

DA-5 İ rx6600 lü kasayı aldığım fiyattan vereceğim. Ekran klavye mouse kulaklık set ile beraber 14 e vereceğim bilginiz olsun. İlginizi çekerse dolap üzerinden komisyonum karşılandığı sürece verebilirim.
  10. hasancandogru

Pc Hocasi Medal -3 Kaçırmayın!!

Alıp kullanmak için iyi denebilir fiyat da al sata çok bişey yemez hocam
  11. hasancandogru

Gaming Tuf 3060 Kasayı Aldım Sizce Iyi Ettim Mi

Valla ben bu kasayıda çok beğeniyorum. Baya göze hitap eden ve çok sağlamda bir kasa. Arkadaşımda var bu kasan atom bombası atılsa içine gir sığınak olarak kullan okadar taş gibi :) Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın. Dar boğazı çok nadir yeni çıkmıs optimizasyonu kötü oyunlarda yapacaktır...
  12. hasancandogru

Gaming Tuf 3060 Kasayı Aldım Sizce Iyi Ettim Mi

Hocam rtx 3060 8500 Tl den satıldı dün. Kalan 5500 Tl gerisini kurtarıyorsa iyi fiyat demektir. Ama işlemci ve anakart ilerde update ister. Şuan bile tam besleyemeyeceği oyunlar olacaktır ekran kartını o işlemcinin. Kalan kısmının en büyüj bölümünü kasaya ayırmıslar galiba kasa çünkü baya iyi...
Top Bottom